Форум-театр: Запрошення до участі!

17.02.2023–19.02.2023
17.02.2023–19.02.2023

Кожна людина — акторка свого життя і здатна діяти, аби змінювати його на краще. Разом з учасниками та учасницями майстерні громадська організація «Вік щастя» у Кропивницькому запрошує збудувати безпечний простір поваги та прийняття досвіду кожної та кожного за допомогою форум-театру.

Театральна майстерня – унікальна можливість пошукати власну силу, яка зараз дає здатність триматися та впоратися з викликами війни разом із практикинями методики театру пригноблених Яною Салаховою та Аллою Мельничук.

Хочете взяти участь? Реєструйтеся тут https://bit.ly/3X3rUeS всі, хто мешкає в Кропивницькому, і хто має вік 16+, та готовий брати участь в усіх днях майстерні. Подати заявку на участь можна до 15-го лютого включно, кількість місць обмежена. Майстерня діятиме три дні: 17-18-го лютого з 14:00 до 18:00 19-го лютого з 10:00 до 18:00.


Організатори забезпечують обіди та перерви на каву. Інформацію про місце проведення заходу повідомимо зареєстрованим учасникам після завершення реєстрації, під час телефонного дзвінка. Важливо! Результатом майстерні стане форум-вистава, яку створять учасники та учасниці майстерні. Прем'єра вистави відбудеться 19-го лютого, о 16-00.

Організаторами заходу виступають ФУНДАЦІЯ ПІДТРИМКИ ОСІБ СТАРШОГО ВІКУ "ВІК ЩАСТЯ" м.Слов'янськ-Кропивницький та громадська організація “Театр змін” м. Київ. У разі виникнення додаткових питань звертайтеся — Ольга Лебедєва 0504823134

Форум-театр — театральна методика, заснована бразильським режисером Аугусто Боалем, яка дозволяє створити виставу на основі життєвого досвіду громади про проблему, яка її непокоїть. Вистава завершується на піку конфлікту, щоб дати змогу глядачкам та глядачам втрутитися та запропонувати свої стратегії змін, а отже пошукати відповіді з групою, яка створила виставу і прагне змінити суспільно значущу проблему у своєму місті, громаді, країні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!