​Пілатес на даху у Гончаренко центрі

02.06.2023
02.06.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Дбати про своє фізичне та психологічне здоров'я можна по-різному. Але робити це потрібно завжди, переконані у Гончаренко центрі Кропивницького. Тож, дякуючи щирій згоді кращих тренерів та тренерок з йоги, пілатесу та стретчингу нашого міста, центр відновлює для відвідувачів фізичні вправи на свіжому повітрі.


Найближча зустріч - у п'ятницю, 2-го червня. Її проведе на даху у Гончаренко центрі досвідчена тренерка з пілатесу, закохана у свою справу людина - Анна Терещенко. Початок о 9.00, вхід - вільний.

Щоб потрапити на заняття , будь ласка, заповніть форму: https://7xro.short.gy/H170kF - візьміть з собою каремат, на якому можна займатися, і без зайвих нагадувань чи запрошень приходьте у п'ятницю, 2 червня на 9:00 ранку за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку, піднімайте голову, шукайте вивіску.

Пілатес - це комплекс фізичних вправ, винайдений на початку XX століття німецьким й американським тренером Йозефом Пілатесом. Метою вправ є розвиток гнучкості всіх м'язів тіла. Система поєднує йогу, балет та ізометричні вправи. Загалом пілатес сприяє зміцненню м'язів, фіксує нормальне положення тіла (постави, внутрішніх органів), зміцнює м'язи спини, преса та таза, покращує гнучкість тіла, знижує рівень стресу та поліпшує загальний стан здоров'я.

Важливо
: У Гончаренко центрі немає місця, де можна перевдягтися або прийняти душ, тому будь ласка приходьте вже одягнені у зручний, наприклад, спортивний одяг. Спеціального взуття для занять непотрібно.

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр не припиняє роботу, але ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей і підлітків (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати на заходи у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та політику безпеки.

Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або у Фейсбуці - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

Нагадаємо, що засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, віце-президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко.

Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, з огляду на місію, яку Олексій та його команда втілюють у життя, завжди безкоштовна! Слідкуйте за діяльністю Олексія Гончаренка у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!