Завантажуєш ігри в App Club? Отримуй призи!

03.04.13, 15:46

З 02 квітня по 29 квітня 2013 року абоненти мережі «Київстар», які завантажили будь-яку гру з розділу «Акції» на порталі App Club, можуть стати власниками одного з чотирьох смартфонів Samsung Note II.

Для цього потрібно завітати на портал Клубу мобільних додатків http://appclub.com.ua та завантажити будь-яку гру з розділу «Акції». Акція проходитиме у наступні чотири етапи: перший етап відбудеться протягом 02 квітня – 08 квітня; другий етап – 09 квітня – 15 квітня; третій етап – 16 квітня – 22 квітня; четвертий етап – 23 квітня – 29 квітня. Переможці визначатимуться щотижня.

Оновлений магазин додатків App Club став доступним для абонентів «Київстар» – власників смартфонів на операційних системах Android, Symbian– з 4 грудня 2012 року. Користувачам послуги наразі доступні понад 6 тис. ігор та додатків, які можна скачувати у необмеженій кількості без плати за трафік.

Щоб почати користування App Club, потрібно зайти за адресою http://appclub.com.ua або встановити на свій смартфон прикладну програму App Club у Google Play.

Плата за використання послуги: 4 грн на тиждень, або 0,58 грн на день.

Детально ознайомитися з умовами акції можна за посиланням http://www.kyivstar.ua/kr/mm/promos_and_news/promos/?id=33064

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».

«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.

«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!