Кіровоградські ласуни отримали призи та подарунки!

10.08.15, 14:00

ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку та мережа кондитерських магазинів “Карамелька” нагородили переможців акції “Карамельне літо”, яка проводилась у червні та липні нинішнього року. Юні кіровоградці, які здійснювали покупки, розраховуючись карткою Юніора в мережі магазинів “Карамелька”, та надали чеки до відділень ПриватБанку в обласному центрі стали учасниками акції і лотереї, яка проводилась 3 серпня у магазині “Карамелька”.

До проведення лотереї і ті хто приймали учсть у акції і ті, хто її влаштовували, віднеслись з повною відповідальністю. До лототрону, у присутності учасників, було внесено усі чеки, які потім кожен бажаючий міг перетасувати. Незалежний експерт, яким виявилась продавчиня “Карамельки”, під уважні погляди любителів смаколиків, витягувала чеки переможців.

Переможцями акції стали: Рябченко Денис, учень 8-В класу Кіровоградської ЗОШ №11, який отримав не лише перше місце, але й сертифікат на 500 грн, друге місце та сертифікат на 300 грн отримав Білобров Євген, учень 8-А класу кіровоградської ЗОШ №14, третє місце, сертифікат на 150 грн та смачнючий торт для усіх однокласників на 1 вересня отримав Канцер Богдан, учень 1 класу гімназії “Вікторія плюс”. Заохочувальний приз отримала Яковець Дарина, учениця 7 класу ЗОШ №17.

“Я вперше прийняв участь у акціях від ЮніорБанку, - розповідає першокласник гімназії “Вікторія плюс” Богдан Канцер,. - Навіть і не сподівався на перемогу. Але ж я старався. І карту отримав, і записався до БізнесШколи, і купував у “Карамельці”, користуючись карткою. До речі, це так здорово. Дав картку касиру, і не потрібно рахувати решту із суми (посміхається). А про торт ми домовились із ЮніорБанком та “Карамелькою”. Заберемо його 1 вересня та скуштуємо разом з моїми майбутніми однокласниками. От мені будуть усі заздрити, уже передчуваю”.

Не слід засмучуватись тим, хто ще не має картки Юніора та не взяв участі у акції. ЇЇ можна безкоштовно оформити у будь-якому відділенні ПриватБанку, записатись на навчання у БізнесШколі та приймати участь у всіх цікавий, нестандартних та феєричних акціях і конкурсах ЮніорБанку.

Для того, щоб стати справжнім юніорм та учнем БізнесШколи в наступному навчальному році, бажаючим слід звернутись до найближчого віддліення ПриватБанку або зареєструватися на сайті. З вами зв'яжуться співробітники банку. Заняття будуть проводитися у Кіровоградській філії, у містах Олександрія, Знам”янка та Світловодськ у відділеннях ПриватБанку один раз на тиждень протягом 2 годин. Випускник БізнесШколи, який відвідував не менше 75% занять і здав фінальний іспит, отримує диплом про закінчення БізнесШколи. Кожен дипломований випускник внесений до кадрового резерву ПриватБанку і має привілеї при прийомі на роботу. Незалежно від того, яку сферу діяльності обере Ваша дитина, знання, отримані в банківській школі, дозволять впевнено розбиратися в банківських послугах і управляти особистими фінансами.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!