Цього року на Кіровоградщині було збудовано 55 нових спортивних споруд

10.09.13, 9:32
автор фото - Олена Карпенко
автор фото - Олена Карпенко

Упродовж нинішнього року на території Кіровоградської області влада та бізнес встановили два десятки майданчиків із гімнастичним або тренажерним обладнанням, відкрити чотири футбольні поля та ще три майданчики зі штучним покриттям. У профільному управлінні кажуть: далі буде.


– До кінця року планується встановити ще два майданчики з тренажерним обладнанням та стільки ж – зі штучним покриттям. Крім того, у планах відкриття першої в області сучасної легкоатлетичної доріжки. Відповідні роботи нині ведуться на стадіоні в Олександрівському районі, – звітує начальник управління молоді та спорту ОДА Сергій Колодяжний і уточнює, що упродовж трьох років в області побудовано 135 спортивних майданчиків.

- Завдання Президента владі на місцях зосередити зусилля таким чином, щоб кожна дитина, молодь, були охоплені гуртковою роботою чи заняттями спортом. Саме тому цілком логічним є розвиток масового спорту, а відтак розширення мережі спортивних майданчиків по всій області, – наголошує у свою чергу очільник регіону Андрій Ніколаєнко.

Цього року на Кіровоградщині було збудовано 55 нових спортивних споруд: 28 ігрових майданчиків, 20 майданчиків з гімнастичним або тренажерним обладнанням, 4 футбольних поля, 3 майданчики зі штучним покриттям.

За словами керівника профільного управління ОДА, до кінця року планується встановити ще два майданчики з тренажерним обладнанням та 2 майданчики зі штучним покриттям. Також передбачається до кінця року відкрити першу в області сучасну легкоатлетичну доріжку, роботи по встановленню якої сьогодні ведуться на стадіоні ім. М. Шишки в Олександрівському районі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!