Наталя Леонова представила область на конкурсі "Краса без обмежень"

14.10.13, 10:00
Краса без обмежень - 2013
Краса без обмежень - 2013

Днями у Донецьку пройшов 5-й Всеукраїнський конкурс "Краса без обмежень - 2013". В цьому конкурсі  кіровоградщину представляла Наталя Леонова, з селища Знам'янка.

За п"ять років існування конкурса , це друга представниця від нашої області. Наталья отримала звання "міс індивідуальність". Дівчина приймала участь без підтримки органів місцевої влади, вся організація поїздки  з власної кишені... Перемогла у конкурсі Олена Оніщук з міста Балта Одеської області.

Посмішки, прикраси,дефиле у вечірніх туалетах,та боротьба за перемогу  - класичні  атрибути конкурсу краси. А  ще - сміливість,  та  великий запас сили духа:  для того,щоб виїхати на сцену на інвалідному візку та своїм  виступом доказати,  що  краса  не залежить від того, що ти не можеш самостійно ходити.

Молодь з інвалідністю обмежена в спілкуванні і можливості творчого самовираження, тому проведення подібних заходів дозволяє зміцнити позитивний імідж інвалідів в громадській думці, і сприяє їх активній інтеграції у сучасне суспільство. Це реальний шанс довести оточуючим, що люди в інвалідних візках за будь-яких обставин знайдуть в собі сили, щоб проявити свої таланти і душевну красу, які будуть стимулом для ділових і творчих висот у майбутньому.

У заході брали участь дружина Президента України Людмила Янукович. Перша леді не стала відміняти приїзд  навіть не дивлячись  на те, що 9  жовтня у неї день народження. Побачене  її так  розчулило,  що  женка президента назвала  цей вечір "вечером  відвертостей" .​Мета заходу - залучення молоді з інвалідністю до культурних та духовних цінностей, які будуть стимулом для ділових і творчих висот у майбутньому.

У нинішньому конкурсі прийняло участь 10 дівчат, що пересуваються на інвалідних візках з різних регіонів України та країн СНД - Росії, Кабардино-Балкарії, Молдови.  Приїхало понад 500 глядачів та гостей. Над програмою конкурсу працювали найкращі постановники, хореографи, модельєри та візажисти Донецької області.




  • Краса без обмежень - 2013
  • Краса без обмежень - 2013
  • Краса без обмежень - 2013
  • Краса без обмежень - 2013
  • Наталя Леонова

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!