«Not Found» - чемпіон КДПУ з «Брейн-рингу»

08.11.13, 11:30

Вчора, 7 листопада, в педагогічному університеті ім. В.Винниченка проходив чемпіонат по «Брейн-рингу» серед факультетів, пише сайт chgk.org.uaУсього в турнірі прийняло участь 8 команд, 7 з якіх представляли факультети ВУЗу, та одна колишня команда ВУЗу, яка грала у фестивальному заліку. 

Команди були розділені на дві групи, де з кожної виходило по дві до піф-фіналів. У групу А потрапили команди фізико-математичного, мистецького, збірна природно-географічного та філологічного факультетів, та фестивальна команда «Песец», результати котрої не враховувалися у підсумковій таблиці. До групи Б потрапили команди факультетів іноземних мов, психологічного, філологічного та природно-географічного.

Дуже запекла боротьба вийшла у групі А, де до останньої гри, шанси на вихід до піф-фіналу мали усі три команди. Але переможцями групи стала сбірна команда факультетів «Юнайтед», яка вже зарекомендувала себе на студентському чемпіонаті міста. Другою командою стала «Not Found», яка вийшла з групи завдяки двом нічиїм. У другій групі всі бої пройшли досить спокійно і в лідери вибилася команда факультету іноземних мов «Стіора» та команда психологічного факультету «Діти Фрейда».

У пів-фіналах утворилися наступні пари: «Not Found» - «Діти Фрейда» та «Юнайтед» - «Стіора».

Більш досвідчені команди «Not Found» та «Стіора» зуміли взяти верх над своїми суперниками і пробилися до фіналу.

Бій за третє місце виграла команда «Юнайтед».

Фінал вийшов досить напружений та затяжний, адже в кожному фінальному бої все вирішувалося лише на додаткових запитаннях. Перший бій був за командою факультету іноземних мов, другий за фізико-математичним факультетом. Третій вирішальний бій затянувся на вісім додаткових запитань, і лише на останньому команда «Not Found» зуміла вирвати перемогу.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!