Понад 100 фоторобіт відобразять обличчя кіровоградської журналістики

26.11.13, 14:32

Як вже повідомляв сайт "Тусовка", у п'ятницю 29 листопада о 14.00 у Кіровоградському обласному художньому музеї відбудеться відкриття персональної фотовиставки члена Національної спілки журналістів України Ігоря Івановича Філіпенка «Обличчя кіровоградської журналістики» до 55-річчя Національної спілки журналістів України та 5-річчя Інтернет-видання «FOTOINFORM».

Вже понад 10 років об’єктив  митця націлений на його колег під час їх професійної діяльності. Ігор Філіпенко представить більш ніж 100 фоторобіт, які познайомлять нас із журналістами, операторами, редакторами, фотокореспондентами, які непросто репортери новин і подій, а люди зі своїми емоціями та переживаннями.

Журналіст - це професіонал, закоханий у свою роботу, небайдужий до людей, подій і професії людина. У нас на Кіровоградщині багато професійних журналістів. Багато з них потрапили в об'єктив Ігоря Філіпенка. Ігор Іванович за допомогою фотографії змушує замислитись, яка копітка робота людей, завдяки яким ми щодня отримуємо  інформацію з газет, журналів, телебачення, Інтернету. Саме цю мету переслідує виставка «Обличчя кіровоградської журналістики».

Запрошуємо всіх бажаючих! Відкриття виставки відбудеться в Кіровоградському обласному художньому музеї за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 60. Телефони для довідок: (0522) 249837, 223698. Вхід вільний!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!