Кожен, хто придбає ялинку, отримає подарунок!

20.12.13, 9:00

Сьогодні відбулася прес-конференція Наталії Ревенко, начальника Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства. Пані Ревенко, зокрема, повідомила, що цього року вперше у Кіровограді можна взяти ялинку «на прокат» та скористатися послугою доставки новорічного дерева додому.

У День Святого Миколая на Кіровоградщині, традиційно, розпочалися передноворічні ярмарки з продажу новорічних дерев. Так, Наталія Ревенко розповіла, що цього року управління лісового господарства вирішило порадувати покупців новорічних ялинок: кожен, хто придбає дерево на ярмарку, що розташований безпосередньо біля управління лісового та мисливського господарства (Тимірязєва, 76), в подарунок отримає ялинкову прикрасу, що були виготовлені спеціально до 75-річчя Кіровоградської області.

За словами Наталії Ревенко, лісівники і цього року потурбувалися про те, що повністю забезпечити потреби мешканців області у новорічних деревах. Заплановано продати приблизно 30 тисяч ялинок. Ціна ж залишилася незмінною з минулого року. Так, ялинка, висотою 1 м коштує 50-55 грн., 1,5 – 60-65 грн., 2 м і більше – 70-75 грн. Всі новорічні дерева, вирощені у лісництвах області мають електронний чіп з власним номером, що внесений у державний реєстр. Штраф за самовільну вирубку одного дерева становить 80-170 грн. за адміністративне правопорушення та штраф за саме дерево – 197 грн. 50 коп.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!