Спеціальні новорічні пропозиції у Кіровограді

24.12.13, 9:24

Купуючи напої та продукти до новорічного столу, ми пам'ятаємо про головне: шампанське, апельсини-мандарини, тортик, ковбаса... Що ще? Кожен обирає собі до смаку, а кіровоградські магазини вже підготували спеціальні новорічні пропозиції - дві пляшки по ціні однієї, шоколад - у подарунок, святкове оформлення пакунка - безкоштовно і багато іншого.

пропозиція бутіку "ВиноГрад"
пропозиція бутіку "ВиноГрад"
Останню послугу - святкове оформлення пакунків, - пропонують у бутіку "ВиноГрад", так само як і шампанське брют та асті за зниженою ціною - від виробника Santerо. Читайте про дегустацію шампанських вин, яка пройшла у магазині "ВиноГрад".

вина у салоні "Гран Крю"
вина у салоні "Гран Крю"
Також знижена ціна на напої у магазині "Гран Крю" - тут можна придбати елітні вина, міцні алкогольні напої, отримати консультацію сомельє і, до речі, на місці продегустувати придбане вино. Детально про салон вин "Гран Крю"

Чимало приємних пропозицій - у мережі маркетів "Вересень", зокрема, у магазині по вул. Черновола роздають флаєри, які повідомляють про спеціальні ціни на Мартіні (119 грн. замість 145 грн.), Віскі Джемісон (219 грн. замість 268 грн.), Ром Гавана Клуб (149 грн. замість 181 грн.) та багато інших напоїв.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!