Святий Миколай привітав особливих діток

25.12.13, 8:31

Що може бути кращим і приємнішим за радісну посмішку малечі? Особисто мені здається, що в такі моменти людина найщасливіша в світі.


Як відомо,19 грудня відзначається день Святого Миколая  свято, якого чекає кожна дитина. Саме цього дня Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері» спільно з Кіровоградською міською  організацією  інвалідів «Сила духу» проводили  акцію «Подаруй дитині свято». Сім’я  Олександра  та  Антоніни  Шевченко люб’язно  надали приміщення й, відповідно, підготували його до прийому малечі.


В приміщені, де відбувалася основна частина свята, було відкрито виставку робіт дітей з обмеженими   фізичними можливостями. На свято завітали гості на чолі з міським головою Саінсусом Олександром Дмитровичем. Гостей вразив талант наших діточок - вони з цікавістю оглянули  творчі поробки, привітали дітей та передали дарунки від Святого Миколая. Великий обсяг роботи виконали працівники закладу  ресторана «Гранд Каньон», які спекли чудовий торт, піццу та приготували смачні тістечка.


Народний депутат України Андрій Табалов, який постійно опікується долею наших діточок, в своїй листівці привітав дітей зі святом та  подарував солодкі подарунки. Міське управління культури  також прийняло активну  участь у підготовці свята, завдяки котрому його відвідав Святий Миколай та його помічниця. Дітвора весело кружляла біля  красуні-ялинки, яку люб’язно подарували працівники лісового господарства.


Велику частину сердечного тепла також приділили ГО «Фортеця» Шкурупій Юлія, Шепельська Наталя Миколаївна, Бойко Оксана Пилипівна, Дунаєва Оксана Григоріївна, Лисенко Оксана Миколаївна, Ілляньова Ганна Андріївна, торговий Дім Олекандрія «БЛІГ», КОВУФМХБО «Армія Спасіння» на чолі з головою громади Хохотовою Іриною Юріївною. Дякуючи саме чудовим  помічникам Святого Миколая, наші діти були безмежно  раді та вдячні за чудове свято!

 

Голова КМОІ «Сила Духу» -  Олександр Переверзєв, Голова ГО «Серце матері» - Людмила Шукрута 



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!