Різдво - у кожне серце, у тому числі - у серця затриманих у слідчому ізоляторі!

13.01.14, 15:31

Минулого тижня у Кіровоградському слідчому ізоляторі представники Міжнародної молодіжно-християнської організації «Royal Rangers» за підтримки обласних благодійних фондів «Пересвіт» та «Отчий дім», спільно з представниками християнських общин Німеччини, провели благодійну акцію «Різдво в кожне серце».

«Royal Rangers» – одне з найбільших у світі християнських служінь для підлітків. Служіння, що змінює життя і дає надію. Основна його мета полягає в тому, щоб допомогти юнакам знайти відносини з Богом і навчити їх бути Його послідовниками. Служіння «Royal Rangers» досягло меж України в 1999 році. Старт даного служіння в Україні почався в м. Слов’янську. З часом, це служіння поширилося і по іншим церквам і містам України. У Кіровограді загін Royal Rangers створений сім років назад за ініціативи його теперішнього командира Ніла Плохова.

Під час акції неповнолітнім ув’язненим, які утримуються в Кіровоградському слідчому ізоляторі, діти-рейнджери Кіровоградського обласного загону молодіжного Християнського туристсько-краєзнавчого руху «Royal Rangers» представили святкове костюмоване дійство, присвячене театралізованому відтворенню біблійних сюжетів. Потім відбулось читання віршів з Біблії про народження Спасителя Миру, прозвучали особисті привітання від організаторів акції Ніла Плохова та Вальдемара Геля. Наприкінці заходу діти-рейнджери вручили різдвяні подарунки неповнолітнім, які перебувають в слідчому ізоляторі. «Через проведення подібних заходів, ми хочемо нагадати дітям про світле свято Різдва Христового, розповісти про те, що не дивлячись на важкі життєві обставини, в яких вони опинилися, у них є майбутнє і надія», – розповідає Ніл Плохов, командир Кіровоградського обласного загону молодіжного Християнського туристсько-краєзнавчого руху «Royal Rangers». А представник німецької християнської общини Вальдемар Гель додає: «До того ж це виняткова можливість прокласти шлях до сердець цих юнаків».

Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!