Проект «Турбота про жінку - впевненість у майбутньому» презентовали в Малой Виске

13.02.14, 9:00

Однією з проблем яка дедалі стає все більш актуальною і болючою для нашого суспільства є проблема здоров’я дівчини, жінки, матері.

Наприкінці січня цього року на базі Маловисківської районної бібліотеки відбулася презентація проекту «Турбота про жінку - впевненість у майбутньому». Проект реалізується в рамках Програми «Здоров’я жінок України». Презентували цей проект мешканцям міста методист районної бібліотеки Івандюк Оксана, бібліотекарі відділу обслуговування Діденко Оксана та Чеботарьова Альона.

На презентацію були запрошені спеціалісти різних установ та організацій які погодилися співпрацювати разом. До бібліотеки завітали начальник відділу соціального захисту сімї Кириленко Вільям Константинович, начальник відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для дітей та молоді Маркова Наталія Миколаївна та фахівець соціальної роботи Коцюба Лариса Василівна, фахівець загального центру районної державної адміністрації молоді та спорту Шевченко Світлана Григорівна, начальник відділу культури і туризму районної державної адміністрації Левченко Любов Анатоліївна. 

 Під час презентації психолог Маловисківської гімназії Грузін Анна Олегівна провела лекцію про стосунки між хлопцем та дівчиною

Всі запрошені висловили свою думку з приводу проекту та підкреслили, що він є актуальним і потрібним,тому що здорова людини - це така людина, яка життєрадісно й охоче виконує обов’язки, покладені на неї життям, і повністю реалізує свої фізичні й розумові здібності. Особливо це стосується здоров я жінок та дівчат.

На закінчення директор районної бібліотеки Т.В.Малашенко сказала, що такий проект є унікальним у нашому регіоні, оскільки впроваджується уперше. Тож ми маємо надію, що завдяки цьому проекту молоді люди, подружні пари на основі наданої інформації матимуть змогу приймати правильні і виважені рішення стосовно збереження власного здоров’я.

Учасники заходу познайомилися з літературою та видавничою продукцією, наданою Кіровоградською Обласною інформаційною службою з актуальних питань жіноцтва.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!