Чемпіон Кіровоградщини з "Брейн-рингу" - команда "Проект Геркулес"

03.03.14, 11:31
У перший день весни у Кіровограді пройшов чемпіонат області з «Брейн-рингу», в якому взяли участь шість команд. Ведучим турніру виступив кіровоградський знавець Андрій Флоренко, а редактором пакету питань для турніру став кіровоградський капітан київської команди «Когіто» - Олексій Головнов. Більшість команд зареєструвалися на турнір, здавши авторські запитання, тільки одна команда грала за повний оргвнесок.

Схема турніру передбачала круговий груповий етап, де всі команди мали зіграти по одному поєдинку. Далі із групи за регламентом виходили чотири перші команди. В плей-оффі команда, що зайняла перше місце, мала зіграти з четвертою, а друга з третьою.

У пів-фінал вийшли «Песец» (1 місце), «Проект Геркулес» (2 місце), «ГринвичЪ» (3 місце) та «1487.5» (4 місце). Перші три команди гарантували собі місце у плей-офф ще до останнього групового кругу. «1487.5» вибороли місце у плей-офф в очному поєдинці з «Червоними соколами», де вирішальним стало останнє запитання бою. Команда Дмитра Зіборова («Червоні соколи») одразу подала апеляцію на дії ведучого, який зарахував відповідь його суперників, але АЖ вважало інакше та прийняло рішення зарахувати відповідь «1487.5» як абсолютно правильну.

Перший пів-фінал пройшов між запеклими суперниками - «Проект Геркулес» та «ГрінвічЪ». Питання попалися досить складні, тому видовищної гри не було. «Проект» зумів взяти два запитання "на класі", які і вивели команду у півфінал. У другому пів-фіналі великої інтриги не було. Більш досвідчена команда «Песец» впевнено переграла своїх суперників «1487.5» з рахунком 3:0.

Результати пів-фіналів:
Проект Геркулес - ГрінвічЪ 2:0
Песец - 1487.5 3:0

Матч за третє місце став більш інтригуючим, ніж попередні ігри. Але «1487.5», програвши два простих запитання "на кнопку", не змогли далі зібратися і переломити хід гри. «ГрінвічЪ» впевнено переміг з рахунком 3:1 на свою користь. Фінальні бої зібрали дві кращі команди області за останній час, тому противостояння було принциповим. «Песец» зумів вирвати перемогу у першому бою з рахунком 3:1, незважаючи на те, що команда подарувала перше запитання «Проекту», не дотримавши форму питання та програвши апеляцію.

Другий поєдинок у свої руки взяв «Проект Геркулес», який вдало скористався осічками суперника та продемонстрував свій рівень. «Песец» поступився з рахунком 1:3. Останній бій мав виявити чемпіонів області, які представлятимуть Кіровоград на чемпіонаті України в Миколаєві. За два останніх питання «Песец» мав перевагу в одне очко. Але усі наступні, без шансів для «Песця», впевнено взяв «Проект Геркулес», тим самим підтвердивши своє чемпіонство у «Брейн-ринзі».

Результати фінальних боїв:
Песец - Проект Геркулес 3:1
Проект Геркулес - Песец 3:1
Песец - Проект Геркулес 1:2

Поздоровляємо призерів та дякуємо усім командам за гарну гру та участь. Турнір пройшов на позитивній ноті та не нудно. Бажаємо командам, які будуть представляти область на чемпіонаті України, успіхів та перемог!

автор - Олександр Тарасенко, джерело


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!