Четверть мільйона гривень перерахувала Група Креатив на благодійність

14.03.14, 15:59
Група Креатив, провідна українська агропромислова компанія, виділила благодійну допомогу у розмірі 250 тис. грн. постраждалим під час протистоянь на Майдані Незалежності в Києві. Кошти були перераховані у «Фонд Громади Приірпіння» і будуть направлені на лікування важкопоранених внаслідок протистоянь. 

Вікторія Березкіна, фінансовий директор Групи Креатив: «Ми з болем в серці переживали події в Україні і, безумовно, не можемо сьогодні залишатися осторонь: потерпілі внаслідок сутичок на Майдані, а також рідні та близькі тих українців, які стали жертвами кривавих подій, потребують невідкладної допомоги. Група Креатив прийняла рішення долучитися до ініціативи фінансової допомоги потерпілим Майдану і перерахувати 250 тисяч гривень на лікування важкопоранених під час сутичок у центрі столиці. Ми закликаємо всіх представників українського бізнесу підтримати благодійні ініціативи допомоги постраждалим і спільно зробити все можливе, щоб врятувати життя тих, хто сьогодні все ще має шанс на порятунок».

Група Креатив – провідна українська інтегрована агропромислова компанія, один із найбільших переробників сільськогосподарської продукції в Україні, який займається виробництвом соняшникової олії і шроту, жирів та маргаринів, соєвої олії і шроту, біопаливних пелет, а також сільським господарством – рослинництвом та тваринництвом. На українському ринку 

Група є одним із лідерів у виробництві жирів та маргаринів (із долею ринку у понад 30%), входить до ТОП-3 українських переробників насіння соняшнику за встановленими потужностями, а також є однією з провідних компаній із переробки сої (із долею ринку близько 24% за встановленими потужностями). Виробничі потужності Групи Креатив зосереджені в Кіровоградській області та представлені 9 заводами. Також Група має 8 елеваторних комплексів у Кіровоградській, Миколаївській, Київській, Дніпропетровській та Сумській областях, рослинницькі господарства та тваринницький комплекс.
 
За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, в агенцію ПіАрПі до Ірини Попової (ipopova@prp.com.ua) чи Олександри Гонтар (ahontar@prp.com.ua) за тел.: +38 (044) 495 29 60
 


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!