"Шевченко-Fest" - кобзар звучить по-новому

17.03.14, 9:00

У субботу, 15 березня, у стінах КДПУ ім. В. Винниченка відбувся концерт нового проекту, організованого ГО "Рідний Кіровоград" за підтримки народного депутата Андрія Табалова, "Шевченко-Fest". Метою проекту стала підтримка непопулярних кіровоградських гуртів, а також об'єднання усіх кіровоградців навколо творчості Тараса Шевченка, яка може звучати по-новому.

"Ми хочемо довести: у Кіровограді є самобутні гурти, солісти, інструменталісти. Їм є з чим вийти до слухачів, їм потрібні наші оплески та критика. Ми пішли в творчу розвідку й зрозуміли: гуртам набридло музичне підпілля, виступи у вузькому колі. Вони хочуть на велику сцену, до доброзичливої публіки!

Тому й кинули в музичну тусовку ідею – виконати свої пісні, що вписуються в патріотичну концепцію фестивалю. Спробувати озвучити Шевченка по-новому. Довести - поезія Кобзаря не вкрилася хрестоматійним пилом, її знають, вчать напам’ять та співають" - говорять організатори фесту.

 Під час концерту можна було почути рядки Тараса Шевченка у виконанні Максима Кушніра, Майора Проніна, гуртів "Техника безопасности", "Чорне сяйво", "Зона підвищеного тиску", "Людський фактор" та інших.

джерело - сайт gre4ka.info



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!