Чужих дітей не буває!

31.03.14, 11:30

 Під час весняних шкільних канікул Державтоінспекція продовжує проводити профілактичні заходи по запобіганню дитячому дорожньо-транспортному травматизму, зокрема, з найменшими учасниками дорожнього руху. Безпека дітей – особлива відповідальність Державтоінспекції.

 Працівники Державтоінспекції провели благодійну акцію та відвідали комунальний заклад «Центр соціологічно-психологічної реабілітації дітей» Кіровоградської обласної ради.

 Притулок для неповнолітніх дітей – заклад, призначений для тимчасового розміщення неповнолітніх віком від 3 до 18 років, які потребують соціального захисту з боку держави.

 В актовій залі притулку зібралося близько 30 малят. Під час зустрічі інспектори ДАІ нагадали малечі основні правила безпечної поведінки на дорозі. Крім цього, малюки мали нагоду побачити основні сигнали регулювальника, посидіти у службовому автомобілі ДАІ та поговорити через гучномовець. Зустріч сподобалася всім.

На завершення зустрічі інспектори ДАІ подарували дітям альбоми для малювання, ручки, солодощі та фрукти, а наймолодшим слухачам – книжечки «Казка про правила дорожнього руху».

 - Ми впевнені, що такі зустрічі допоможуть дітям краще засвоїти ази дорожньої безпеки, а також дасть змогу нагадати всім, що діти в притулках теж діти, які потребують нашої уваги та допомоги – зазначив начальник міського відділення ДАІ Сергій Запорожець.


Тэги: Автомобілі, Безпека за кермом, Державтоінспекція


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!