Кіровоградці поїдуть на Форум, присвячений питанням репродуктивного здоров’я

31.03.14, 10:30
фото - http://pro-vincia.com.ua
фото - http://pro-vincia.com.ua

Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» проводитиме у столиці 2-денний Форум громадських організацій, що працюють у напрямку адвокації, популяризації та інформування з питань зміцнення репродуктивного здоров’я, планування сім’ї, безпечних репродуктивних практик та захисту прав. Захід відбудеться у рамках реалізації Благодійним Фондом проекту «Репродуктивне здоров’я в Україні» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку / USAID.

Проект працюватиме у двох основних напрямках - це вдосконалення нормативного середовища з метою сприяння успішній реалізації програм у сфері ПС/РЗ, а також створення та підтримка постійно діючого форуму за участю провідних українських експертів, представників громадських організацій та всіх зацікавлених сторін, які підтримують не тільки медичний, а й суспільний, просвітницький та профілактичний компоненти ПC/РЗ.

Якраз у рамках другого напрямку передбачено створення Коаліції громадських організацій як освітньої та комунікаційної платформи для громадських організацій, що бажають підтримувати і сприяти профілактичним програмам планування сім’ї та репродуктивного здоров’я на рівні своїх громад. До цієї коаліції запрошено і представників кіровоградських громадських організацій, зокрема ГО "Турбота", ГО "Прес-клуб", ГО "Кіровоградська обласна інформаційна служба з актуальних питань жінцтва (ОЖІС)", та інші.


Тэги: Здоров'я жінок, коаліція, репродукція


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!