Садовий бум у Кіровограді

01.04.14, 11:00

Ось і прийшла весна…Прокидається не тільки природа, а й бажання усіх садівників-городників привести до ладу свої присадибні ділянки та сади.


Минулої суботи у Кіровограді  на вулиці Орджонікідзе, 2а відбулося офіційне відкриття садового центру. Гості садового центру могли придбати різноманітні саджанці плодових, ягідних та хвойних культур, а також насіння овочів та квітів. Окрім різноманітних товарів, що були представлені на торговій площадці, покупці змогли взяти участь у святковій програмі та виграти якісні саджанці садових культур. На відкритті відвідувачів розважав ведучий різноманітними конкурсами та святковими акціями.


Ландшафтна майстерня «Пан Тюльпан» провела майстер-клас з побудови альпійської гірки. Кожен, хто був присутній  зміг побачити, як швидко можна зробити красивий куточок у себе в дворі, щобкожного дня милуватися красою природи та своїх вправних рук. Ландшафтна майстерня «Пан Тюльпан» щиро вітає жителів міста та області з весною! Бажає гарного настрою та великого врожаю, а головне завжди теплої весни у серці.


текст - Анна Худякова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!