Фінал дитячого фестивалю: Сьогодні у Кіровограді

03.05.14, 11:00

Три дня поспіль тривав у Кіровограді VI Міжнародний дитячий фестиваль пісні і танцю "Об'єднаймо дітей мистецтвом", що його проводить Студія хореографічного мистецтва "Аеліта" за підтримки управління культури, туризму та культурної спадщини ОДА, а також Відділу сім’ї та молоді.

У фестивалі беруть участь професійні та аматорські дитячі хореографічні та вокальні колективи. Номінацій - багато, і кожному до смаку - це і хореографія ("Народно-сценічний танець", "Естрадна хореографія та бальний танець", "Сучасна хореографія", "Вільна танцювальна категорія", "Дитячий сюжетно-ігровий танець"), вокал ("Народний вокал", "Естрадний вокал, авторська пісня") та вокально-хореографічна композиція.

У перший день у Дендропарку пройшов концерт та Урочисте відкриття фестивалю і парад колективів, а також Ярмарок сувенірів. Вчора протягом дня у районному Будинку культури тривали конкурсні виступи, а сьогодні ввечері о 17.30 в обласній філармонії відбудеться Гала-концерт, закриття фестивалю, нагородження колективів-учасників.



Комментарии

Alexandra Tkachenko 4 май 2014 19:19
2
3 травня в рамках фестивалю і підведення підсумків та нагородження відбувся захід в обласній філармонії -- діти з різних куточків України зробили справжній патріотичний концерт, сповнений позитивних емоцій за для миру та злагоди в Україні.
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!