Кіровоградська ​"Зоринка" підкорює Європу

14.05.14, 10:30

Знову Кіровоград довів, що наше місто найталановитіше в Україні. Лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів дитячий хор «Зоринка» педагогічної практики Кіровоградського музичного училища під керівництвом Алли Татарової представив Україну на престижному міжнародному конкурсі в місті Бад Ішль, Австрія, який проходив з 30.04 по 04,05.2014р.


Фестиваль пройшов вже в 12-й раз та став одним з найбільш значущих і яскравих заходів Австрії. За перемогу боролися хористи з різних куточків нашої планети (більше 20 колективів з різних країн: Австрія, Німеччина, Латвія, Литва, Естонія, Хорватія, Греція, Італія, Швеція, Мексика, Намібія, Чехія, Туреччина, Росія,таін.).


Журі, яке представляли хорові експерти міжнародного рівня з Норвегії, Сербії, Австрії, Італії та Латвії по праву оцінили дзвінкі голоси наших учасників золотим дипломом. Приємною несподіванкою для «Зоринки» стало отримання сертифікату учасника Всесвітніх та Європейських хорових ігор чемпіонів, які відбудуться в 2015р. в Німеччині.

Колектив висловлює вдячність концертмейстерам Олені Полевіній та Владиславу Татарову, батькам, адміністрації, педагогічному та студентському колективумузичного училища,керівництву банку «Південний», туристичному агентству«Форте-В» яке надало допомогу у здійсненні поїздки та підготовці необхідних документів.

Окрема подяка - команді міжнародної організації INTERKULTUR, яка надала змогу «Зоринці» не лише побачити неймовірні гірські пейзажі Бад Ішля, мальовничу природу гірськолижного курорту Гозау, милуватися історичним містом Зальцбург (батьківщиною геніального В.А.Моцарта) а також отримати неоціненний досвід спілкування з конкурсантами з інших країн світу та отримати нових друзів у хоровому всесвіті.



Комментарии

Елена Смотренко19 май 2014 07:06
0
И моё дитё тут есть!!! Горжусь!
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!