​Щоденник для батьків, чиї діти перебувають у відділення інтенсивної терапії новонароджених

17.06.14, 15:00

За підтримки україно-швейцарської програми «Здоров’я матері та дитини» було створено перший в Україні «Щоденник перебування у Відділеннях інтенсивної терапії новонароджених» - унікальне для України видання, мета якого - допомогти батькам краще зрозуміти особливості догляду за дитиною, яка потрапила у (ВІТН). Книга надає інформацію про основні медичні процедури, апаратуру, яка оточує їхню дитину, та підготуватися до повернення сім’ї з малюком додому.

Окрім того, «Щоденник» полегшить комунікацію медичних працівників і батьків, адже він написаний простою мовою та містить відповіді на багато запитань, які батьки задають медичному персоналу. Формат «Щоденника» також дозволяє батькам робити різні нотатки.
Зміст «Щоденника» відповідає сучасним світовим підходам по догляду за недоношеними дітьми та погоджений клінічними експертами Програми. При підготовці тексту використано кращі видання провідних професійних асоціацій світу. Перший наклад «Щоденника» – 15 тис. примірників. Доступна також російськомовна версія - «Дневник пребывания в отделении интенсивной терапии новорожденных (ОИТН)». Закачати книгу можна за посиланням



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!