У Дендропарку відкрили "Дитячу Майстерню"

24.06.14, 14:00

Відтепер юні відвідувачі Дендропарку у Кіровограді можуть легко потрапити до чарівної казки! Саме так вже встигли назвати новеньку Дитячу Майстерню, урочисте відкриття якої відбулось за ініціативи голови міської організації ПП "УДАР" Лариси ОНУЛ. Неповторно облаштована ділянка стала простором для польоту мрійливих фантазій малечі.


Мальовнича територія Дендропарку, ласкаве сонячне проміння, курликання птахів та дитяча музика підсилювали ефект загадковості, який панував на Дитячій Майстерні. Та креативною побудовою ділянки сюрпризи не обмежились, адже на дітлахів очікувала робота з досвідченими педагогами, цікаві та розвиваючі інтелектуальні ігри на логіку, моторику та сенсорику. Вікова категорія дітей була досить різноманітною, що і визначало тип та напрямок завдань, які ставились до виконання. Перепочити малеча могла ніжачись у гамаку, до якого ледь не влаштовувалась черга, адже бажаючих побувати в ньому виявилось чимало! А деякі ж віддавали перевагу тому, щоб покружляти навколо сотні мильних бульбашок, активно рухаючись в пошуках найбільшої!


Яскраво та весело відзначили дітлахи відкриття нового куточка під назвою "Дитяча Майстерня", метою якого є розвиток творчої та інтелектуальної активності малечі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!