​Найкращі розваги для малечі на "Святі Дитинства" у Дендропарку!

02.07.14, 9:00

Канікули канікулами, а "Свято Дитинства" за розкладом! І минулі вихідні виключенням не стали, адже за підтримки голови міської організації ПП "УДАР" Лариси ОНУЛ у кіровоградському Дендропарку відбулась дитяча розважальна програма. Розпочалось вона із веселих ігор, в яких діти змоги проявити свої навики в спортивній та розумовій галузі. Розважальна програма орієнтувалась на розвиток кмітливості та уваги, швидкості реакції організму та витримки! Змагання між хлопчиками та дівчатами, та їх фінал, які звів у двобої кращих з кращих, - ось такою запальною виявилась програма "Свято дитинства".

Наймолодші дівчатка змогли пройтись по подіуму на головній сцені Дендропарку, після чого глядачі осипали оплесками маленьких принцес. Підсолодила життя маленьких активістів ТМ "Рудь", яка була спонсором даного заходу. Тільки-но завершилась ігрова програма, як діти закружляли в запальних танцях, адже розпочалась дискотека з мильними бульбашками! Одразу ж, на радість дітлахам з'явились костюмовані герої мультфільму! Марно підраховувати кількість бажаючих, яка виявила бажання сфотографувались з ними! Згодом, особливо непосидючі діти нарешті дочекались квесту! Справжній натовп активістів зібрався під сценою, з метою взяти участь в цій непростій командній грі.
Як тільки команди були сформовані, а маршрут руху опинився в руках у капітанів, чимдуж помчали діти просторами Дендропарку, в боротьбі за перемогу. І не лякала їх ні віддаленість завдань, які ставились до виконання, адже ними координувало бажання здобути перше місце! І по завершенню, окрім визнання, всі учасники квесту отримали освіжаючий подарунок – морозиво від улюбленого спонсора!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!