​День батька відзначили у Кіровограді

15.09.14, 13:31

У суботу 13 вересня у Кіровограді на честь Дня батька відбувся захід "Мій тато найкращий", що його організувала "Народна академія творчості інвалідів" за підтримки творчої групи "Jane&Vika" у дворику Студії по вулиці Дворцовій, 12.

Фотовиставка робіт Олега Шрамка
Фотовиставка робіт Олега Шрамка
Дітки із особливими потребами співали, танцювали і розповідали вірші про своїх татусів. На свято був запрошений в глава Молодіжного відділу Кірогоградської єпархії протоієрей Діонісій Буренко. У своєму вітальному слові священик зазначив, що хоча перше слово дитини звучить "мама", та все ж тато теж дуже близький і рідний. Батько - це захисник сім`ї і Батьківщини! Тим більше, що до Бога ми звертаємося молитвою всіх часів і народів з початковими словами: "Отче наш".

Ельміра Небесна
Ельміра Небесна
Очільниця "Народної академії творчості інвалідів" Ельміра Небесна подякувала всім партнерам за участь у проекті. Зокрема, юним артистам, а також спортсменам із клубу "Борець". На святі також діяла фотовиставка дітей і татусів - справжні шедеври створив фотохудожник Олег Шрамко. Тож, всі милувалися фото, відпочивали, дітки розважали своїх татусів як уміли, тож ніхто не пішов додому обділений увагою!
Пані Ельміра розповідає, що ідея свята прийшла їй весною раптово, але вона відразу ж вирішила реалізувати її. "По своєму досвіду знаю, що мами люблять фотографуватись, а ось татусі не дуже люблять позувати перед камерами.Тому, зрозуміло, спільне фото із дітьми було б гарним подарунком для всіієї сім'ї", - ділиться Ельміра Небесна. За її словами, далі відбулася розмова із членами творчої групи "Jane&Vika", які запропонували Студію на Дворцовій до послуг проекту і запросили до участі фотохудожника Олега Шрамка. Він зробив гарну фотосесію для татусів із ГО "Народна Академія Творчості". Саме ці фото і бачили усі учасники свята у дворику на Дворцовій, 12.
Концерт для татусів підготували наші старі друзі, які завжди радують нас своєю творчістю і гарним настроєм це дитячі колективи з Центру дитячої та юнацької творчості, що в Кіровограді на Новомиколаєвці. Більше того - всі малюки отримали цукерки, що їх пропонували волонтери програми "Здоров'я жінок України", а їх батьки - брошурки про планування сім'ї та інформаційні проспекти про необхідність дбати про репродуктивне здоров'я.




  • Фотовиставка робіт Олега Шрамка
  • Ельміра Небесна

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!