Родини воїнів, загиблих в зоні АТО, зустрілися за спільним столом

28.09.14, 13:00

У рамках реалізації «Обласної комплексної програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичних операцій і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2014-2015 роки” за ініціативи регіонального благодійного фонду «Відкрита Україна»19 вересня було проведено зустріч членів сімей, загиблих в зоні АТО із представниками владних структу та різних громадських організацій.

Зустріч проходила в неформальній обстановці та ставила на меті як вшанування пам’яті загиблих, так і спіклування зі спеціалістами облдержадміністрації , юристами, психологами, представниками громади.
Заступник голови обласної державної адміністрації Віта Атаманчук, знаючи горе кожного з учасників, підтвердила ,що влада не буде стояти осторонь проблем цих сімей і надалі надаватиме різностронню підтримку. Завдяки участі у зустрічі начальника відділу сім'ї та здоровлення дітей департаменту соціального захисту населення Марини Пустовойт, спілки вірмен України в Кіровоградські області, представника Кіровоградського відділення християнської благодійної організації “Армія спасіння” Сергія Хохотви, представників громадської організації “Спілка об'єднаних війною жінок” Лори Панасюк та Вікторії Бойченко, психолога ОлениЗубченко, юриста Ігоря Різника, люди змогли відчути підтримку, зрозуміти, що вони не одні в своїй біді., що зараз, як ніколи їм потрібно спілкування один з одним. Поки дорослі спілкувалися та вирішували важливі питання, діти, які прийшли з батьками, займалися з викладачем імідж-центру “Ольга”.

Символічно, що вечір проходив напередодні дня міста і ми ще раз зрозуміли, що кіровоградці - едина родина і тільки разом можемо вирішувати проблеми та покращувати життя в рідному місті. На прикінці вечора усім запрошеним було надано подарунки від заступника голови кіровоградської ОДА Віти Атаманчук та Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста, пам'ятні сувеніри про Кіровоград, подарунки для дітей.
Регіональний благодійний фонд «Відкрита Україна» дякує всім, хто підтримав дану ініціативу та надалі буде кординувати співпрацю з сім'ями загиблих під час АТО. Координати фонду: Директор Вікторія Вагжанова +380 (50) 5285620 Виконавчий директор Наталія Свєтікова +380 (97) 4008827



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!