ЮніорБанк та 35 школа урочисто стали партнерами!

05.10.14, 17:00

Учні 35 кіровоградської школи урочисто, під схвальні аплодисмети присутніх - дітей, батьків та гостей свята міста, зареєструвалися для участі у Всеукраїнському конкурсі "Клас майбутнього з ЮніорБанком".

“Ми дізнались про те, що наші друзі із 18 школи стали щасливими переможцями конкурсу, - розповідає Тарас Бабак, директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №35 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області, - Звичайно, ми вирішили, що варті перемоги і теж заслуговуємо на такий чудовий подарунок від ЮніорБанку. Наразі, ми вирішили заявити про свою участь урочисто, в рамках святкування 260-річниці нашого міста. Нехай всі знають, що ми - достойні і чесні конкуренти”.

15 вересня стартував Всеукраїнський конкурс для шкіл "Клас майбутнього з ЮніорБанком", який проводять ЮніорБанк спільно з компанією "Електронні освітні системи". Школа-переможець конкурсу отримає обладнання для комп’ютерного класу - інтерактивну дошку ZnayBoard, сучасне робоче місця вчителя ZnayBook та систему управління класом Mythware. Крім того, клас буде оснащено сучасним роутером, проектором та 20 планшетами ZnayPad.

“Нам дуже приємно, що колектив школи вирішив отганізувати старт їх участі у конкурсі таким святковим та урочистим, - ділиться враженнями Ігор Таровик, керівник відділення №56 Кіровоградської філії ПриватБанку, - І патріотичний флешмоб, і ліплення гуртом власноруч символічних сердечок, і навіть клоуни додали цьому моменту надзвичайної важливості. Дякуючи таким конкурсам діти починають розуміти, що таке колектив, товариші, друзі. Від сьогодні ми стали стали не тільки партнерами, але й справжніми друзями”.

Для розумних, допитливих та прагнучих отримати якнайбільше знань створена освітня БізнесШкола ЮніорБанку. Тут, на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні кіровоградські школярі?!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!