“Міс ЮніорБанк” обирали у Кіровограді

20.04.16, 16:00

Нещодавно у Кіровоградській ЗОШ №14 пройшов традиційний щорічний конкурс “Дюймовочка” серед наймолодших юніорів. Актова зала школи не змогла вмістити усіх бажаючих стати учасниками чарівного дійства - конкурсу на саму красиву, розумну та талановиту дівчинку. До речі, до конкурсу готувались не лише учасниці та їх групи підтримки.

Глядацька зала підійшла до цього питання з неабиякою відповідальністю: плакати, речівки, кричалки та навіть вірші. Як і всі солідні конкурси, наша “Дюймовочка” розпочалася з дефіле учасниць. Красиві, витончені юні красуні не лише демонстували свої сукні, але й представили на суд компетентного жюрі свої візитівки - кожна учасниця презентувала себе та свою команду. У конкурсі “Я - україночка” неможливо було відірвати погляд від барвистих українських костюмів, майстерного виконання віршів, танців, пісень. Усі учасниці були найкращі, тому і отримали найвищі бали від жюрі, якому було найважче - спробуй визначитися серед таких красунь та розумниць)): Глядачі і жюрі були в захваті від інтелектуальних, акторських здібностей усіх конкурсанток.
Та найбільше усіх вразили сукні, виготовлені дівчатками та їх мамами власноруч до конкурсу “Краса і мода”. Вони були і з газети, і з кольорового паперу, і з ниток, та навіть із повітряних кульок. “Наші юніори не лише красиві, але й розумні, - ділиться враженнями Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Зазвичай ми готуємо подарунки кожній учасниці конкурсу, хочеться відмітити усіх, адже стільки сил, талантів та навіть емоцій вкладається у кожен виступ. Так зробили і в цьому році.
Але потім вирішили виділити номінацію “Міс ЮніорБанк” та відзначити найкращу дівчинку-юніора”. Міс Дюймовочкою стала Матюх Софія, яка набрала найбільшу кількість балів та глядацьких симпатій. Лукаш Маргарита стала Міс ЮінорБанку про що отримала диплом та подарунки від ЮінорБанку.

“Бути в темі Юніора, що називаєтся в тренді, вже стало модним на Кіровоградщині, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Стає модним бути грамотною, освідченою особистістю. Поступово здійснюється моя мрія, коли я бачу своїх юніорів, які бажають досягти в житті найвищих висот, вміють ставити перед собою високі цілі та знають як їх досягти. Вони вже не бояться мріяти, вони впевнені, що всі мрії збуваються, потрібно лише не чекати манни небесної, а робити впевнені кроки назустріч”.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!