Кіровоградський спортсмен представить Україну на Чемпіонаті Європи у Литві

22.10.14, 14:00

Дитячий фізкультурно-спортивний клуб «Сайфа» створений у вересні 2002 року. Основний напрямок діяльності клубу - розвиток і популяризація бойових мистецтв серед молоді Онуфріївського району.

Тренер і керівник клубу – тренер вищої категорії, майстер І Дану з кіокушинкай карате Олексій Терещенко. Серед вихованців клубу: три призера чемпіонатів Європи - Сокуренко Аліна, Журавльов Нікіта, Єлістратова Дарина; два чемпіона Болгарії – Кравченко Михайло та Родіонов Валерій; сім чемпіонів України – Сокуренко Аліна, Ложченко Олександр, Щербін Олександр, Скорик Тарас, Журавльов Нікіта, Єлістратова Дарина, Ворон Анастасія та більше двадцяти призерів чемпіонатів країни.

13-14 вересня у Львові відбувся Чемпіонат України з кіокушинкай карате серед юнаків та молоді, основною метою якого було формування молодіжної збірної для участі Чемпіонаті Європи 7-9 листопада в м. Каунас, Литва. За підсумками львівського турніру вихованець клубу, багаторазовий призер чемпіонатів країни та переможець багатьох регіональних турнірів Карен Барсегян 1998 року народження посів призове друге місце та увійшов до складу збірної країни.

Але поїздка до Латвії для спортсмена могла б залишитися лише мрією, якби про це не довідався Віктор Олексійович Бойко. За його допомоги сьогодні Карен і його тренер збираються на чемпіонат Европи.

Карен Барсегян
Карен Барсегян



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!