Україна – Польща: Новий вимір дружби та партнерства у Кіровограді

18.12.14, 14:00

Днями у Кіровограді відбулася презентація нового офісу регіонального відділення страхової компанії «PZU-Україна». Разом з тим під час урочистостей пройшла благодійна акція – на користь Центру реабілітації особливих діток. Традиції Групи PZU сягають 1803-го року, коли у Польщі була заснована перша страхова компанія «Загальний Заклад Страхування - Акціонерне Товариство». Зв’язки між Україною та Польщею, сягають ще давнішої історії, тож не дивно, що компанія «PZU-Україна» із 1993-го року є однією із найбільших страхових груп в Україні. Вона має понад шість мільйонів клієнтів і більше восьми десятків представництв у всіх регіонах.

Звісно, діє компанія і у Кіровограді. Не забуваймо про давні історичні зв’язки поміж Кіровоградщиною та Польщею! І сьогодні ми будемо говорити не тільки про бізнес, але й про культуру, спільні європейські цінності та спільне європейське майбутнє нашої держави і сусідньої Польщі. Про це сказав у вітальному слові директор регіонального офісу компанії - Тарас Назаренко. А оскільки напередодні Нового року і Різдва традиційно прийнято підводити підсумки роботи, вітати зі святами колег, друзів і партнерів, то з добрими словами вітання та побажаннями наснаги у роботі кіровоградців привітала гостя із Дніпропетровська, Директор центрального регіонального управління Людмила Ковалевська.

&ftf11 Щоб підтвердити, що всі приємні слова, сказані на презентації, не просто данина події, а заслужені роками роботи, варто у кількох словах сказати про досягнення компанії. Нині PZU входить до десятки кращих страхових компаній України, активно виплачує компенсації клієнтам та дотримується рамок законодавства. Найавторитетніше міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor'sRatingsServices у лютому 2014 року підтвердило довготривалий кредитний рейтинг та рейтинг фінансової надійності PZU на рівні «A» зі стабільною рейтинговою перспективою. Таким чином PZU забезпечує комплексний страховий захист у найважливіших сферах життєдіяльності, а ще укладає щодня понад 3500 договорів страхування. А за час своєї діяльності українські компанії PZU сплатили клієнтам понад 900 млн. гривень компенсацій за збитками.

Сьогодні компанія PZU пропонує понад 75 страхових продуктів для особистого захисту, захисту родини та майна. Про найновіші страхові продукти, які стануть у нагоді і кіровоградцям, також розповів Тарас Назаренко. Зокрема, про новий комплексний продукт від ПЗУ, який передбачає «Пряме регулювання по автоцивілці». Це означає, щонезалежно від того, де застраховане авто винуватця ДТП, наш Клієнт отримує виплату в PZU.

Втім, гості зібралися на захід не тільки для того, щоб привітати компанію PZU із переїздом у нове приміщення, а ще й з доброю місією. Напередодні Дня Святого Миколая, якого так очікують діти Європи, України та Кіровоградщині, ми можемо разом зробити добру справу і порадувати хлопчиків та дівчаток, привітати їх! Кожен, звісно, готує дарунки для своїх дітей, хресників, племінників, внуків, але є дітки, яким забагато уваги ніколи не буває, тому що у них – особливі потреби. Таких діток виховують у Центрі соціальної реабілітації у Кіровограді. І саме на подарунки для них збирали гроші на акції у приміщенні компанії "PZU-Україна"/

Гості могли купити як сувеніри, зроблені руками кіровоградських майстринь, так і корпоративні сувеніри від PZU, або просто покласти гроші у скриньку. У п’ятницю 19 грудня приєднуйтесь до нас - разом поїдемо у Центр реабілітації та привітаємо діток у закладі, яким керує Анна Заботкіна. Вона, разом із колективом та спонсорами, робить корисну справу, успіх якої багато в чому залежить від небайдужих людей. Такі люди займаються благодійною, громадською роботою, а ще – розвивають і укріплюють зв’язки поміж Україною та Польщею, пропагують польську культуру, таку близьку нам. Зі словами про це виступив керівник громадського об’єднання «Полонія» Олександр Полячок. А організатори свята, користуючись нагодою, запросили Олександра Івановича витягнути «щасливі» квиточки та вручити пам’ятні подарунки переможцям у лотереї.

Як було насамкінець легко перейти від частини офіційної до частини неформальної? Звісно, тут немає кращого способу, аніж доторкнутися до мистецтва! Українська нація дуже співоча, але й наші польські сусіди співають не гірше. А коли ми вже вчимо пісні одне одного, то взагалі виходить пречудово! У Кіровограді багато колективів, якими ми можемо пишатися, але більшість співає лише українською. А от один із них – це Хоровий колектив Кіровоградського музичного училища, має у репертуарі і сюрпризи. Які? Звісно, пісні польською! Дівчата виконали кілька пісень – і це було по-справжньому яскравим, теплим, щирим завершенням зустрічі. Далі чекайте на репортаж із Центру реабілітації, куди у п’ятницю – на День Святого Миколая, з подарунками – поїдуть гості!

Фото – Олена Карпенко, ведучий – Кирило Мельник, кейтеринг – ресторан «СтейкХауз».
Більше фото - у групі
Jane&Vika у соціальній мережі Facebook




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!