Найбільше туристів до України приїжджає із Росії, Польщі та Білорусі

24.07.13, 10:30

Памятник туристам
Памятник туристам
Росія стабільно займає перше місце серед країн, з яких до України приїжджає найбільше туристів. За даними «Київстар», найбільша кількість туристів до України приїжджає з Росії, Польщі та Білорусі. Цікаво те, що завдяки тарифному плану «Супер Турист» росіяни стали дзвонити додому в 10 разів більше.

Топ-10 країн, з яких до України приїжджає найбільша кількість туристів (за даними «Київстар»):
1.   Росія
2.   Польща
3.   Білорусь
4.   Ізраїль
5.   США
6.   Казахстан
7.   Франція
8.   Велика Британія
9.   Німеччина
10.   Австрія
«Київстар» завчасно підготувався до сезонного напливу туристів і в квітні 2013 року вивів на ринок тарифний план «Супер Турист». Так, якщо в середньому в роумінгу абоненти використовують 20-30 хвилин на розмови, клієнти тарифу «Супер Турист» розмовляють понад 200 хвилин, що у 10 разів більше. Голосовий трафік на мобільні номери абонентів «Білайн Росія» за червень 2013 року лише від абонентів тарифу «Супер Турист» перевищив обсяг дзвінків на цей напрямок від усіх абонентів «Київстар» за аналогічний період минулого року.

За умовами тарифного плану гості з Росії можуть дзвонити за тарифом 9 копійок за хвилину на міські номери в Росії, на номери російського мобільного оператора Beeline і всередині мережі «Київстар». Туристи можуть користуватися безлімітним мобільним Інтернетом за тарифом всього 3,00 грн на день, причому плата стягується тільки в дні виходу в онлайн. Для гостей з 26 інших країн, які підключають тарифний план «Супер Турист», діє дешевий тариф на дзвінки з України до цих країн — 1,99 грн.

У рамках тарифної пропозиції вартість дзвінків на номери інших мобільних операторів України та на номери фіксованого зв'язку — 49 копійок за хвилину. При купівлі стартового пакету «Супер Турист» первинний баланс становить 30 грн. Тариф «Супер Турист» призначений спеціально для гостей країни. Перехід на тарифний план з діючих тарифів «Київстар» відсутній. Рекомендована роздрібна ціна пакета – 50 грн.

Photo by Paul Lowry



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!