Як ярмаркувала кіровоградська «Самооборона»

11.01.15, 12:00
фото- persha.kr.ua
фото- persha.kr.ua

10 січня на площі Героїв Майдану ярмаркувала кіровоградська «Самооборона», яка цього разу збирала гроші не тільки для військових АТО, а й для діток, хворих на фенілкетонурію, пише "Перша електронна".

фото- persha.kr.ua
фото- persha.kr.ua
Кіровоград ще й досі живе новорічними святами – зелена красуня, повітряні кульки, атракціон машинок, поні. Одним словом на центральній площі міста є все, чого бажає душа маленького кіровоградця. Та сьогодні комерційним проектам серйозну конкуренцію склали кіровоградські самооборонівці, які влаштували благодійний ярмарок. Діти дружно перейшли від платних розваг до веселих та галасливих Зайчика та Крокодила, які гралися з малятами в рухливі ігри та розповідали про військових, що потребують нашої допомоги.

фото- persha.kr.ua
фото- persha.kr.ua
Поки маленькі кіровоградці веселились, їхні батьки мали можливість поярмаркувати на солодких рядах, які рясніли домашніми смаколиками. Смакоту випікали як волонтери, так їхні друзі та церковнослужителі, які не залишилися осторонь проблем сьогодення.

фото- persha.kr.ua
фото- persha.kr.ua
Левада Євдокимова, одна з волонтерів кіровоградської «Самооборони» розповідає, що їхня організація опікується військовими з липня, не вплутуючись у жодні політичні чвари. Останнім часом волонтери «Самооборони» допомагають військовослужбовцям з Маріуполя, серед яких левова частка кіровоградців.

фото- persha.kr.ua
фото- persha.kr.ua
У самооборонівців є пункт прийому, який знаходиться на ринку «Європейському», куди і запрошуються ті, хто хоче допомогти нашим захисникам. Більш детальну інформацію можна дізнатись за телефоном: (066) 480-88-75



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!