Як кіровоградці частували і розважали поранених воїнів

25.01.15, 16:00
фото - persha.kr.ua
фото - persha.kr.ua

Учора, 24 січня, у Центральному сквері небайдужі кіровоградці збирали смаколики для воїнів АТО, які нині перебувають на лікуванні у обласному госпіталі ветеранів, пише Перша електронна.

фото - persha.kr.ua
фото - persha.kr.ua
Як повідомив Першій електронній організатор – волонтер КОГМО «Пробудження» Сергій Костенко, такі спільні акції покликані не лише підтримати бійців, а й об’єднати кіровоградців перед обличчям реальної загрози.

Допомогти бійцям міг кожен бажаючий і таких людей було чимало. Приносили яблука, апельсини, гранати, а ще варення, сік, печиво.

фото - persha.kr.ua
фото - persha.kr.ua
З усіма цими смаколиками волонтери попрямували до госпіталю – частувати солдатів. До речі, зараз у різних відділеннях лікувального закладу знаходиться понад 30 військових, які отримали поранення на Сході України. Біля ліжка кожного воїна є український прапор, бойовий стяг підрозділу, а ще листівки й малюнки від дітлахів Кіровоградщини.

фото - persha.kr.ua
фото - persha.kr.ua
Порадувати своїх захисників вирішили і юні таланти. Так гурт «Проти течії», Маша Моренко і Валерія Костюніна влаштували для бійців міні-концер з душевними піснями, запальною грою на гітарі та мелодійним співом скрипки. Наостанок місцева рукодільниця Світлана Пасашкова обдарувала воїнів оберегами, які захищатимуть їх і на війні, і в мирні часи.

фото - persha.kr.ua
фото - persha.kr.ua
Розчулені хлопці не хотіли прощатися зі своїми гостями, навіть коли лікарі наполягали, що пацієнтам вже час відпочивати. Тож волонтери і співаки пообіцяли – невдовзі знову навідають бійців з піснями і вітамінками.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!