Випускник Олександрійського колегіуму отримав планшет від ЮніорБанку

20.02.15, 10:00

Анатолій Бабіч, одинадцятикласник Олександрійського колегіуму, став власником новенького сучасного планшету, який отримав за перемогу у акції від ЮніорБанку. З 27 листопада до 27 грудня минулого року року ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку провів акцію серед олександрійських школярів «Картою ЮНІОРА оплачуй - планшет отримуй».

«Переможцем акції став найактивнішим користувачем картки ЮНІОРА, який здійснив за її допомогою найбільшу кількість транзакцій (оплат), - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Проведення таких акції дає нам змогу заохотити дітей до вивчення азів фінансової грамотності. Ми намагаємось відкрити юним українцям привабливий світ фінансів, навчити користуватись банківськими послугами, в т.ч. здійснювати безготівкові платежі”.

“Учні нашої школи з захватом приєднались до акції, - розповідає Сергій Коваленко, директор Олександрійського колегіуму. - І головним мотивом активності був не лише омріяний планшет, але й бажання порозумітись з незнаним світом фінансів. Ми давно співпрацюємо з ЮніорБанком, разом заохочуємо наших дітей освоювати ази економічних наук. Не обов’язково всі повинні стати економістами чи банкірами, але всі мають вміти планувати сімейний бюджет, користуватись банківськими продуктами, володіти навичками маркетингу та сучасного бізнесу. Сучасне життя диктує свої правила, якими ми маємо користуватись з задоволенням”.

“Звичайно я щасливий, - ділиться враженнями Анатолій Бабіч. - Найбільше мені імпонує те, що Банк залишив за мною право вибору планшета. На картку Юніора я отримав кошти, а тепер самостійно виберу саме ту модель, яка мені сподобається. Спершу проконсультуюсь із знавцями, почитаю інтернет, а потім визначусь. До цього питання слід підійти з відповідальністю”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!