Учні Піщанобрідської школи-інтернату та кіровоградські банкіри разом святкували Масницю

02.03.15, 10:00

Співробітники Кіровоградської філії ПриватБанку вирішили святкувати Масницю разом з підшефним інтернатом. Озброївшись власноруч спеченими млинцями та улюбленими дитячими смаколиками - джемами, повидлом, згущеним молоком і медом, банкіри вирушили до Піщаного Броду, що на Добровеличківщині.

“Ми завжди радо зустрічаємо всіх гостей, а співробітників ПриватБанку, які вже стали добрими друзями, наші діти впізнають ще з воріт школи, - розповідає Олена Козак, заступник директора з навчальної роботи Піщанобрідської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату І-ІІ ст. Добровеличківського району Кіровоградської області. - І сьогодні ми всі разом з задоволенням смакували млинцями та раділи не лише призам та подарункам, але й спілкуванню з давніми друзями”.
Спочатку гості розповіли дітям про свято Масниці та провели майстер-клас, на якому показали конкурсантам та вболівальникам, як можна урізноманітнити блюда з млинцями. Розділившись на дві команди та змагаючись між собою, під аплодисменти та підбадьорюючі вигуки вболівальників, хлопчики та дівчатка творили страви з млинців із різними начинками, придумували презентацію своїх блюд та навіть нафантазували оригінальні назви. Та найбільше конкурсантам сподобалось пригощати однокласників та вчителів, які з задоволенням смакували кулінарними шедеврами команд.

“Як приємно бачити усміхнені дитячі обличчя, - ділиться враженнями Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Хочеться і небо прихилити, аби ці дітки відчули себе щасливими. Звичайно, їх педагоги роблять все від них можливе, і навіть неможливе, аби вони відчули себе потрібними та необділеними. А творчі доробки дітей, під керуванням вчителів, взагалі вражають - вироби, в’язані спицями, вишиванки, картини тощо. Та все ж завжди хочеться допомогти, і не лише матеріально. Завжди із піднесеним настроєм ми їдемо в гості та намагаємось привезти радість, довіру та тепло своєї душі”.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!