День каші

15.03.15, 14:00

У четвер, 12 березня, у Центрі реабілітації дітей-інвалідів співробітники та мами вихованців влаштували жіночі посиденьки. До того ж з користю для себе.

День розпочався приготуванням каші. Цікавий майстер клас дала Олена Августова – власниця ресторану "Steak house". Звичайні вівсяні пластівці до яких ми звикли, як з’ясувалося можна готувати у безлічі варіантів – солодкому, соленому, навіть, у запеченому. "Рецепти, якими нас познайомила нас Олена дуже прості та бюджетні. Але, головним інгредієнтом, який необхідних для таких блюд – вівсяні пластівці «Бистроф», ми зобов’язані Ірині Чановій та БФ «Кожен може», -розповідає директор Центру Анна Заботкіна.

Чудовий майстер клас презентувала Олена Дарієва – представниця компанії AVON. Догляд за обличчя у період тотального авітамінозу та зневоднення шкіри обличчя вкрай необхідний, а засоби, які пропонує Олена говорять самі за себе, як то кажуть: «Результат на обличчі».
Ну, а навесні так хоче ця змін, тому майстер перукар Майя презентувала нові тенденції для цієї весни та дала декілька цінних порад.
Словом, «День для себе» вдався. Поки з дітьми проводили цікаві майстер-класи, мами встигли і відпочити, і навчитися, і навіть стати моделями, - ділиться Анна Заботкіна.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!