Чарівний Сад з'явиться у самому серці Кіровограда

17.05.15, 12:00

Протягом тижня, починаючи з 15 червня, затишний дворик кафе Марракеш перетвориться у Чарівний Сад.... Тут, у затишному дворику буде проходити чудовий фотопроект для дорослих і дітей, який організовує Baby Service – служба прокату дитячих товарів за підтримки Jane&Vika Creative Group.

фото діток із проекту BabyPhotoDay
фото діток із проекту BabyPhotoDay
Звичайно ж, фотопроектом у нашому місті вже нікого не здивуєш. Чому ж саме цей привернув нашу увагу? Як і завжди, ми з тими людьми, хто пропонує щось справді цікаве, оригінальне і якісне! Партнер Baby Service у Кіровограді Леся Тараненко організовує подібні заходи не вперше, і кожного разу ці проекти оригінальні, яскраві,проходять на високому рівні і не залишають байдужими жителів нашого міста. Ось і зараз щосереди в салоніBaby Service проходять фотосесії найменших моделей – діток від народження до рочку.

фото діток із проекту BabyPhotoDay
фото діток із проекту BabyPhotoDay
Не можна не відмітити й того, що на відміну від більшості проектів, які проводяться фотографами-початківцями, з метою напрацювання досвіду, клієнтури, фотографом проекту Чарівний Сад буде людина, яка реклами вже давно не потребує. Знайомтесь – Катерина Красильнікова! Її роботи вже давно прикрашають обкладинки кіровоградського журналу "Ланруж", криворізького глянцю FRESH. Саме її фото ви бачили зі своїх телеекранів, вболіваючи за кіровоградську команду Майданс на чолі з Сашком Лещенком. Саме її хочуть бачити своїм весільним фотографом кіровоградські наречені, і тому її суботи уже розписані на все літо.

фото діток із проекту BabyPhotoDay
фото діток із проекту BabyPhotoDay
Сама ідея фотопроекту досить незвична. Подібного у нашому місті ще ніхто не робив. Це буде дійсно казковий сад, у якому квіти і рослини живуть у зовсім неочікуваних місцях, по сусідству з чарівними істотами! Так-так, інтрига :) Звичайно ж, втілити таку задумку у життя може лише справжній чарівник. І ми впевнені, дизайнер-декоратор Ірина Левицька перевершить найсміливіші сподівання! Усі її роботи – результат безлічі дрібниць: від загальної ідеї до найменших деталей.

А ще вас чекає наше привітне кафе "Марракеш", де тато зможе, насолоджуючись спокоєм та прохолодним напоєм, зачекати своїх дівчат-моделей, доки їм не наскучить позувати, а дітлахи поласують смачним морозивом чи тістечком! Тож раді запросити вас на цей чудовий захід. Вартість фотосесії - 300 грн. Дізнатися подробиці та записатись можна на сайті або за телефонами (050)1061532, (097)7386534. До зустрічі! Раді будемо зустрітися з вами!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!