Кіровоградський ресторан "Шинок", в
якому вже понад рік щонеділі тривають дитячі кулінарні майстер-класи, почав
новий проект! Мова про дитячий кулінарний батл, іншими словами - змагання!
У
рамках першого батлу поміж собою за звання кращої та призи, - безкоштовне
відвідування наступного майстер-класу, - змагалися чотири команди. Об'єднання у
команди пройшло шляхом жеребкуванням, а називалися вони - за кольорами кульок:
червона, помаранчева, синя і зелена!
Організатори змагання запросили до складу журі
ведучу рубрики "Страсти по еде" у журналі "Ланруж" Вікторію
Заболотну, одного з координаторів об'єднання "Кулінарна Сотня
Кіровоградщини" Олену Коряк, ведучих рубрики "Дома смачніше" у
програмі "Ранкова Кава" Ірину Константінову та кулінара-блогера Галину
Артеменко-Тимко, а також лідера обласної молодіжної організації "Центр
громадянської освіти і виховання професійно-технічної освіти" - Вікторію
Алєксеєвець.
Журні Кулінарного батлу
Журі оцінювало смакові якості, оформлення (подачу) страви та швидкість
приготування. Власниця ресторану "Шинок" Наталя Слобода вважає, що це
найголовніші критерії у підготовці будь-якої страви, і розповідає, що й сама,
беручи кухарів на роботу, у першу чергу вимагає, щоб страви були смачні, гарно
оформлені і швидко приготовлені (саме у такому порядку!).
Учасники батлу у ресторані "Шинок"
Батл тривав майже дві години - діти готували
олів’є, та ще й робили це у форматі естафети: по черзі змінювали одне одного,
передаючи фартушок. Чистили вже зварені яйця та овочі, різали зелень і робили
власноруч майонез, а далі перемішували страву та подавали її журі. І собі,
звісно, кожен порцію зробив.
Тренери команд-учасників батлу
За словами мам і татусів, не кажучи вже про бабусь
і дідусів, присутніх на змаганні, окремі діти, які навіть вдома олів’є не їдять
НІКОЛИ, після батлу свою порцію з’їли до крихти. Як і члени журі, які скуштували
по трішки - від кожної команди.
Учасники батлу у ресторані "Шинок"
Втім, журі хоч і було миле, бо складалося із
чарівних жінок, але судило професійно і суворо, тож звернули увагу на все - і
на спритність, і на акуратність, і на те, чи не занадто допомагали своїм
вихованцям тренери. У результаті сертифікати і перемогу отримали члени
помаранчевої команди. Втім, мабуть, мало хто пішов із ресторану
"Шинок" із поганим настроєм, адже на всіх діток чекали ще й приємні
сюрпризи від партнерів - квіти від студії "Квіткове подвір’я",
морозиво від ТМ "Ласка" і сок від ТМ "Jaffa".
Переможці батлу у ресторані "Шинок"
Тож, не пропустіть - щонеділі об 11.00 у ресторані
"Шинок" тривають дитячі кулінарні майстер-класи. Вартість участі для
дитини - 50 гривень. Телефонуйте, щоб дізнатися більше та забронювати участь
дитини за номерами: 050-569-14-75, або 068-796-15-88 або 099-213-05-37.
Ресторан працює по вулиці Маршала Конєва, 5-а (район Пацаєва, зупинка біля
магазину "Старт").
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?