Бонус-Квест пройшов у Кіровограді

29.07.14, 9:00

Днями ЮніорБанк Кіровоградськї філії ПриватБанку провів веселий та креативний Бонус-Квест. Більше 60 кіровоградських юніорів зібрались на захід. Завдання були заздалегідь продумані та підготовлені, адже через такий неординарний екзамен і намагались викладачі БізнесШколи виявити рівень розуміння фінансової та банківської грамоти кожним учасником змагань.

Аби Бонус-Квест запам’ятався учасникам надовго, завдяння були не тільки несподіваними, але й веселими та креативними. “Як театр розпочинається з вішалки, так і робота клієнт-менеджера - з зовнішнього корпоративного вигляду, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Тому і перше завдання для команд було зав’язати корпоративну краватку та хустку капітанам. А отримавши та вивчивши карти з маршрутом та відміченими місцями для виконання спеціальних завдань, кожна команда стрімголов помчала, аби не лише правильно, але й швидко їх виконати”.

П’ять команд на чолі з капітанами повинні були якнайшвидше, за допомогою карти, знайти відмічені там магазини, кафе та здійснити транзакції за допомогою карт Юніора. Потім сфотографуватись на фоні цих закладів, таким чином відзвітувавши про виконане завдання. Крім того, у кожному з цих закладів їх чекав координатор квесту, який і давав команді наступне завдання.

“Звичайно, приємно було отримати грошовий приз за перемогу, - ділиться враженнями Олександр Штаненко, учень 9 класу Кіровоградської ЗОШ№32. - Але найбільше мені сподобався сам Квест. Це щось неймовірне та надзвичайне. Ми не бігали, а літали містом, намагаючись не відставати від суперників. Здавалося, нам допомагали всі містяни, які зустрічались нам на шляху до перемоги. За нашими проханнями і автографи ставили, і фотографувались з нами, і відповідали на наші запитання (відповідно до поставлених квестом завдань), і навіть допомагали нам з ідеями, коли ми намагались намалювати банк майбутнього. Точно, усе місто намагалось нам допомогти”.

&ft3 Щасливі, трішки зморені, але надзвичайно задоволені учасники Бонус-Квесту зібрались у відділенні №105 ПриватБанку, що розміщене у центрі міста, на вул.Преображенській,2. Саме тут відбулося урочисте вручення грамот та грошових призів як переможцям, так і всім учасникам змагань.

“Саме під час таких Бонус-Квестів ми й перевірямо, чи сумінно підходили наші юніори до засвоєння теоретичних знань, - ділиться враженнями Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - І результат нас порадував. Всі учасники справились із поставленими завданнями на відмінно. Але, як і в житті, хтось - переможець, а хтось - лише на шляху до перемоги”.

На даний момент Юніорбанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися. Для розумних, допитливих та прагнучих отримати якнайбільше знань створена освітня БізнесШкола Юніорбанку. Тут на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні школярі?!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!