Захоплюючий Бонус-Квест у Новоукраїнці

04.01.15, 12:00

ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку провів пізнавальний, захоплюючий та веселий Бонус-Квест у Новоукраїнці. Більше півсотні юніорів віком від 9 до 16 років зібрались у Новоукраїнському відділенні №8. ПриватБанку, щоб позмагатися у спритності та розумності. Такий веселий яскравий захід запам’ятається учням надовго!

“Як театр розпочинається з вішалки, так і банк - з роботи клієнт-менеджера, - розповідає Ірина Козакова, керівник Новоукраїнського відділення №8 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Тому і перше завдання для трьох команд було показати навички у роботі з терміналом самообслуговування та банкоматом. Загалом, основним завданням цього Бонус-Квесту було виявити, як наші юніори застосовують на практиці знання, отримані під час теоретичних занятть, уміють креативно та нестандартно мислити, знаходити вихід із незвичних ситуацій”.

Три команди, на чолі з капітанами, повинні були якнайшвидше, за допомогою карти, знайти відмічені там магазини, кафе та здійснити транзакції за допомогою карт Юніора. Потім сфотографуватись на фоні цих закладів, таким чином відзвітувавши про виконане завдання. Крім того, у кожному з цих закладів їх чекав координатор квесту, який і давав команді наступне завдання.

“Звичайно, приємно було отримати і грошовий приз і подарунок за перемогу, - ділиться враженнями Нікіта Сержант, учень 5 класу Новоукраїнської гімназії №7. - Але найбільше задоволення я отримав від Квесту. Такого свята у нашій Новоукраїнці ще не було. Ми мчали, ніби на крилах, намагаючись не відставати від суперників. Здавалося, що усе місто спостерігало за нами та намагалось допомогти. Адреналін ж зашкалює”.

Щасливі, трішки зморені, але надзвичайно задоволені учасники Бонус-Квесту зібрались у відділенні ПриватБанку, де відбулося урочисте вручення грамот та грошових призів та подарунків як переможцям, так і всім учасникам змагань “Саме під час таких Бонус-Квестів ми намагаємось заохотити дітей до навчання, до пізнання нового, - ділиться враженнями Вікторія Заболотна, керівник Направлення “ЮніорБанк” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Через ігри, квести та інші нестандартні методи начального процесу ми намагаємось привити дітям бажання навчатись, розвиватись, досягати поставленої мети”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!