Випускникам дитсадочку “Зорецвіт” банк обіцяє підтримку

07.06.15, 10:00

Випускників дитячого навчального закладу “Зорецвіт” привітав зі святом та пообіцяв підтримку у дорослому житті ЮніорБанк. Усі випускники отримали не лише привітання, але й яскраві подарунки від ЮніорБанку.

“Наше знайомство з ЮніорБанком, а потім і дружба розпочалися з конкурсу малюнків для бабусь до 8 березня, - розповідає Олена Ярова, директор навчально-виховного комплексу СЗНЗ I-III ступенів №26- ДНЗ - ДЮЦ "Зорецвіт". - Потім були цікаві заняття для дошкільнят з елементами фінансової грамотності. Ми разом малювали, вивчали віршики, ліпили з пластеліну. Заняття з цікавістю слухали навіть наші вихователі. Дійсно, програма спеціально підібрана для діток дошкільного віку. В ігровій формі, доступно, просто, весело та легко наші вихованці знайомились із фінасовими термінами. Тепер із впевненістю можу сказати, що наші дітки - найосвідченіші”.

“Ми пишаємося нашими найменшими юніорами, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Це вперше ми вітаємо випускників дошкільного навчального закладу. Тепер вони уміють не тільки читати та писати, вони вже чудово рахують гроші та знають скільки коштує копійка. А ще вони з задоволенням розкажуть всім про найулюбленішу послугу “Скарбничка”. Дуже вже сподобалось майбутнім фінансовим геніям веселе, добре та зовсім не жадібне приватбанківське поросятко”. “Так класно, тепер я знаю як працюють банки, і звідки вони беруть кошти, - ділиться враженнями майбутній першокласник Іван Онойченко. - У наступному навчальному році я обов’язково буду відвідувати БізнесШколу. Там так цікаво. А ще я хочу прийняти участь у всіляких бізнес-квестах та екскурсіях. Нам уже пообіцяли”.

ЮніорБанк ділиться секретами фінансової стабільності з кожним юніором. Фахівці ПриватБанку навчають правильно розподіляти свій бюджет, не витрачати без нагальних потреб, а накопичувати кошти та здійснювати найзаповітніші мрії. ЮніорБанк став справжнім другом для більше 4 тисяч юних жителів Кіровоградщини. Навчання в БізнесШколі, екскурсії, цікаві заходи та конкурси виховують впевнених в собі, гармонійно розвинених особистостей, які в недалекому майбутньому стануть українською елітою.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!