«Київстар» запустив 3G у Києві. Коли у Кіровограді?

18.06.15, 14:00

«Київстар» відкрив мережу 3G для усіх клієнтів, яка повністю покриває столицю України та 23 міста Київської області, включаючи міжнародний аеропорт «Бориспіль». Тепер послуга якісного широкосмугового мобільного інтернету доступна для підключення всім абонентам у цих містах.

16 червня швидкісний мобільний інтернет 3G від «Київстар» з’явився у Києві, а також наступних населених пунктах передмістя: Бориспіль, Віта-Поштова, Вишневе, Вишгород, Гора, Коцюбинське, Крюківщина, Лісники, Мархалівка, Новосілки, Нові Петрівці, Петрівське, Проліски, Софіївська Борщагівка, Старі Петрівці, Щасливе, Петропавлівська Борщагівка, Романків, Ходосівка, Хотів, Хотянівка, Чабани, Чайки. Скористатися послугами у 3G-мережі можуть всі абоненти оператора, мобільні пристрої яких підтримують цей стандарт зв’язку. «Київстар» надає швидкісний мобільний інтернет за технологією HSPA+ із максимальною швидкістю передачі даних до 42 Мбіт/с. Мережа 3G покриває Київ та зазначені 23 населених пункти повністю за принципом «суцільного покриття». Роботу 3G на цій території забезпечують близько 700 базових станцій Ericsson.

Із 14 травня по 15 червня «Київстар» проводив тут ретельне налагодження обладнання та технічне тестування за участю абонентів. За цей час послугами у мережі 3G скористалися понад 69 тисяч клієнтів «Київстар» на Київщині, які використали понад 24 тисячі терабайт трафіку. У середньому кожен абонент використовував близько 50 Мб на день.

«Запуск 3G у столиці – важлива подія для нашої країни. Адже тут не лише живе значна кількість людей, які хочуть користуватися якісним швидкісним мобільним інтернетом у будь-якій точці міста; у Києві зосереджений бізнес, для якого передача даних – найважливіша умова розвитку. Як національний телеком-оператор, ми прагнемо за можливістю швидко впровадити технологію 3G й в інших містах України – як великих, так і малих, – і надати українцям сучасний високоякісний мобільний інтернет. Окрім того, наша головна амбіція – покращувати якість мережі. Завдяки інноваційним рішенням від провідних виробників обладнання та досвіду нашої міжнародної команди, якість покриття та послуг «Київстар» стає кращою щодня», – відзначив Петро Чернишов, президент «Київстар». Клієнти у Київській області, які бажають користуватися мобільним інтернетом на максимальній швидкості, можливій у мережі 3G, можуть вибрати один із нових тарифних планів або підключити собі інтернет-пакет обсягом від 50 до 3000 мегабайт для будь-якого іншого тарифного плану. Нинішнім абонентам «Київстар» змінювати SIM-картку не потрібно. Раніше «Київстар» розпочав надавати комерційні послуги у 3G-мережі у Львові та передмісті, а також у Броварах.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!