Новий старт: Восени на Кіровоградщині стартує проект, спрямований на посилення працездатності вимушено переміщених жінок

02.07.15, 16:00

Громадська організація «Турбота» за підтримки «Фундації Прав Людини» та за кошти Посольства Литви в Україні восени починає на Кіровоградщині проект, чия мета – посилення працездатності та активності жінок, які є вимушеними переселенцями, на ринку праці у Кіровоградській області.

Керівник проекту – Ольга Грiднєва, - розповідає, що для найбільш ефективного виконання проекту у серпні команда кіровоградців побуває на тренінгу для лідерів, які працюють із внутрішньо переміщеними жінками, у Львові, а по поверненню влаштують три одноденних семінари-тренінгу для жінок-переселенців у Кіровограді.

Орієнтовна тематика заходів - прикладне мистецтво, методи роботи у соціальних мережах, альтернативні способи працевлаштування на дому, «робота закордоном: можливості та ризики», а також методика «перетвори хобі в роботу». Пізніше, після проведення занять, у Кіровограді відбудеться Ярмарок вакансій та одноденний семінар на тему «Майбутнє в Україні: роль переселенців як ресурсу місцевого розвитку регіону».

Запрошуємо до реєстрації у тренінгах, ярмарку та семінарі жінок-переселенців, які мешкають у Кіровограді. Приєднуйтеся до групи «Фундація Прав Людини» у мережі Фейсбук. Або пишіть на адресу інформаційного партнера – веб-сайту «Тусовка». Також більше інформації про проект буде опубліковано на сторінці Допомога переселенцям у Кіровограді.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!