​Дані Асоціації GSM: у Київстар найстабільніша абонбаза у світі

12.09.15, 10:00

АсоціаціяGSM щоквартально проводить заміри абонентських баз серед операторів мобільного зв’язку. Шляхом аналізу щомісячного відтоку абонентів, аналітики визначають компанії із найбільш стабільними абонентськими базами – ті, в яких абоненти найбільш лояльні до свого оператора. Відповідно до даних Асоціації GSM, серед операторів, які обслуговують більшість абонентів припейд, лідером стабільності є Київстар.

Київстар обслуговує найбільшу абонентську базу в Україні – понад 26 млн клієнтів. З них понад 90% – клієнти, які отримують послуги анонімно, без укладення письмового контракту. При цьому вони виявляють високий рівень лояльності до свого оператора. Як засвідчило дослідження Асоціації GSM, серед операторів, у яких понад 80% абонбази складають припейд клієнти, найбільшою стабільністю вирізняється Київстар. Так, індекс щомісячного відтоку абонентів Київстар не перевищує 1,6% – це найкращий результат як на телеком-ринку України, так і світу.

«Абоненти обирають Київстар на довгі роки, адже ми завжди дотримуємося свого слова. Та надаємо їм послуги із відчутними перевагами. Так, ми обіцяли абонентам швидкий запуск 3G – і зробили це. Сьогодні ми – лідери серед українських GSM-операторів за швидкістю будівництва мереж 3G та кількістю охоплених міст і містечок. Запускаючи послуги 3G, ми робимо їх доступними клієнтам в усьому місті, а не лише в його окремих частинах», – говорить Святослав Горбань, директор з маркетингу компанії «Київстар».

Дані міжнародних аналітиків збігаються із результатами внутрішніх досліджень компанії. Так, відповідно до опитування абонентів, які телефонували до інформаційно-довідкового центру, у 2-му кварталі 2015 р. клієнти оцінили якість обслуговування, простоту і зручність пропозицій Київстар на 4,71 за п’ятибальною шкалою.

Відповідно до даних Асоціації GSM, на другому місці серед операторів припейду за стабільністю абонбази – TIM (Італія) з індексом відтоку 1,83%. Найбільший відтік абонбази – в оператора Mobilink (Пакистан) – 7,2%.

Найкраща якість зв’язку, прості тарифи, інноваційний підхід – те, що вирізняє Київстар та сприяє будівництву міцних і довготривалих відносин з клієнтами.

Довідка про Київстар

Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються понад 26 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 820 тис. клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар є провідною компанією телеком-ринку України, лідером за кількістю клієнтів, якістю зв’язку та розвитком нових технологій. Мережа GSM компанії охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Волоконно-оптична мережа Київстар для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 47 тисяч кілометрів і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с.

Київстар понад 17 років працює в Україні і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.netwww.kyivstar.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!