"Професія щасливої людини": сценарист

17.09.15, 10:00

Другий тренінг проекту "Професія щасливої людини" програми "Активні громадяни" за фінансової підтримки Британської ради відбувся успішно!

Вчора, 16 вересня, учасники і учасниці чергової події в рамках проекту познайомилися з тонкощами професії сценариста та ще й відвідали телестудію!

Секретами улюбленої справи ділився Павло Іванов - сценарист та телеведучий.

Наступного разу професійні секрети розкриватиме журналіст Ігор Токар.

Реєструйтеся: Пишіть у приватні повідомлення у соціальній мережі Facebook Ірині Івановій або ж телефонуйте їй за номером: 095 240 95 72.

Довідка: “Активні громадяни” – це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Мета проекту - сприяти соціальним змінам і забезпеченню сталого розвитку. Інструментів для цього багато, але Британська Рада робить акцент на створення і розбудову мережі молодих лідерів - із залученням партнерських молодіжних організацій. В Україні програма "Активні громадяни" діяла з 2009 року, але у 2012 була призупинена через неможливість співпраці зі злочинним режимом, розповідає керівник програми Віталій Тихонович. Нині ж програму відновлено і вона сприяє прямим контактам через культурні, географічні та політичні кордони. Україна стала сорок першою країною, яка долучилася до програми. У Європі наша держава залишається єдиною, в якій програма перебуває в активній стадії. Після України членом програми стали Сполучені Штати Америки. Британська Рада в Україні активно працює у сфері розвитку суспільства та допомагає громадянам та установам розвивати більш відкритий та стабільний світ без кордонів, вирішуючи питання громад та глобальні виклики.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!