Завантажуйте на телефон "Помічник виборця"

22.10.15, 7:20

Цієї осені, як і щоразу під час виборів, Кіровоградський прес-клуб слугує майданчиком для поширення якісної інформації про перебіг кампанії, кандидатів, що змагатимуться за голоси кіровоградців, громадські ініціативи, спрямовані на активізацію виборців та моніторинг порушень. Вже традиційно у день виборів Кіровоградський прес-клуб проводитиме Інформаційний марафон, і цього року захід відбуватиметься у рамках Проекту «Молодь обирає!», який буде здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

У рамках проекту також створено перший в Україні мобільний додаток «Помічник виборця», який можна безкоштовно завантажувати на мобільні пристрої. А ви вже готові до виборів? Чи ще є питання? Завантажуйте "Помічник виборця" для IOS або Android

Керівник проекту Ольга Гріднєва розповідає, що мобільний додаток створено для пристроїв, що працюють як на базі IOS, так і на базі Android. Він "нагадує" користувачеві, що час піти і перевірити себе у списках, інформуватиме про розташування виборчих дільниць, матиме короткі, але змістовні інформації про виборче законодавство та поради про те, що робити у випадку, наприклад, якщо вас немає у списках. Завантажити додаток можна безкоштовно.


- Метою проекту є сприяння проведенню прозорих, вільних та чесних виборів, зокрема через активацію явки виборців, у тому числі підвищення активності молодих виборців, які на "ти" із мобільними пристроями і багато часу проводять у мережі Інтернет. На залучення саме їх до свідомого волевиявлення великою мірою і буде направлено проект,- говорить Ольга Гріднєва.

Нагадуємо, що проект буде здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!