Нова група активних громадян створена у Кіровограді

23.11.15, 14:00

Перший із двох запланованих тренінгів провели у Кіровограді за програмою "Активні громадяни" активісти громадського об'єднання "Прес-клуб реформ" Андрій Флоренко та Ганна Дядечко.

Андрій та Ганна - випускники програми "Активні громадяни", - навчалися у Києві на семінарі, організованому Британською Радою в Україні. Тепер вони діляться своїм досвідом і фасилітують підготовку нових груп активних громадян. Зокрема, допомагають кіровоградцям написати подати заявки на міні-гранти і, можливо, отримати фінансування на втілення проектів соціальної дії.

Наступний тренінг відбудеться 28-29 листопада. На тренінг запрошуються 25-30 осіб, кожен з яких може за результатами тренінгу написати проект і претендувати на отримання фінансування від Британської ради. Записуйтеся на тренінг - заповнюйте форму. Детальніша інформація - за телефоном: 050-321-39-19 (Вікторія Талашкевич, керівник Прес-клубу).

Ось, що написала у Facebook учасниця тренінгу Ірина Ткаченко: "Якісного навчання багато не буває - в цьому я переконалася на вихідних 21-22 листопада. Пощастило взяти участь у проекті вдруге: були інші тренери (неймовірно динамічні, відкриті та конструктивні Andrey Florenko та Анна Дядечко), інші вправи, група, проекти, але залишився той самий шлях до розуміння місії і мети програми "Активні громадяни". Я отримала чіткі візії проектної діяльності, соціальної та громадянської відповідальності та активності. Ідеї "Активних громадян" варті поширення, інтеграції в українське суспільство. Приємно було знаходитися в оточенні людей, які і без грантової допомоги вже багато зробили добрих справ для свого міста. Спасибі Вікторія Талашкевич за натхнення, підтримку, віру, можливість навчатися у найкращих!"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!