Читай і подорожуй!

24.01.16, 14:00
Зоя Лебідь до бук-кемпу готова!
Зоя Лебідь до бук-кемпу готова!

На Світловодщині триває зимовий Book camp «Read and travel» Нагадаємо, що це перший зимовий кемп для книголюбів і мандрівників на Кіровоградщині. Його тематика – мандри в книгах і книги в мандрах. Учасники зібралися на три дні на березі Дніпра для неформального спілкування із мандрівниками та письменниками, щоб почати нові знайомства та втілити у життя активний відпочинок разом з екстрім-клубом «Ekvitas» і релакс у форматі зимових фондю-вечірок та барбекю-party.

Один із спів-організаторів - Ірина Ткаченко, пише у Фейсбуці: "Все розпочалося з дороги, як і має бути у кемпі про мандри - зі снігом, гумором, піднесеним настроєм". На кемп приїхало 26 учасників, які презентують частинку України: Кіровоград, Мала Виска, Знам'янка, Цибулеве, Дмитрівка, Полтава, Київ, Теліжинці, Крим, Донецьк, Світловодськ... і ще багато малих і великих батьківщин. Дехто подолав не одну сотню кілометрів, щоб приїхати. Тож, команда кемпу вдячна всім учасникам за довіру, підтримку, активність, настроєвість, добрі слова!
Спеціальний гість бук-кемпу Богдан Логвиненко
Спеціальний гість бук-кемпу Богдан Логвиненко
Спеціальний гість бук-кемпу Богдан Логвиненко розповів учасникам про тревелоги: шо, нашо, для кого, як вловити суть, де герої? Цитати: "З кожної людини може бути герой", "Люди не відкриваються, коли їм не відкритися" та "Подорож - це не обов'язково летіти літаком світ за очі, тревелог можна зробити з поїздки в маршрутці."




  • Спеціальний гість бук-кемпу Богдан Логвиненко
  • Ірина Ткаченко
  • Сергій Ткаченко
  • Вадим Хрипливий

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!