Мільярд весняних дзвінків у мережі Київстар

12.03.16, 12:00

У період з 5 по 8 березня в мережі національного телеком-оператора Київстар було здійснено майже мільярд дзвінків, надіслано 62 млн SMS і 633 тисячі MMS, а також передано 361 ТБ даних за допомогою мобільного інтернету.

Популярність Міжнародного Жіночого Дня серед чоловіків-абонентів Київстар залишається незмінною. Так, у період з 5 по 8 березня 2016 року в мережі оператора було здійснено майже мільярд дзвінків, відправлено понад 62 млн SMS і 633 тисячі MMS. Варто відзначити, що 8 березня 2016 року чоловіки проявили свою увагу до більшої кількості жінок у порівнянні з минулим роком. Цього дня було здійснено 290 млн викликів, на 16 млн більше, ніж минулого року.

У рейтингу свят з найбільшим використанням мобільного інтернету, 8 Березня також посідає перше місце. З 5 по 8 березня в мережі Київстар було передано і прийнято понад 361 ТБ даних, це вдвічі більше, ніж за той же період минулого року. Особливо активно вітали жінок абоненти в Києві, Дніпропетровську, Львові, Одесі та Харкові – 91% всього дата-трафіку в цих містах був у мережі 3G. У другій п'ятірці міст – Кривий Ріг, Хмельницький, Вінниця, Тернопіль, Кременчук, Івано-Франківськ, де 88% дата-трафіку використано в мережі 3G.

Популярними країнами для весняного відпочинку стали Польща, Єгипет, Німеччина та Туреччина. Тут абоненти найбільш активно користувались послугами міжнародного роумінгу. До речі, багато хто обрав спеціальну пропозицією Київстар, яка дає можливість компенсувати витрати на зв’язок за кордоном при бронюванні готелів через систему booking.com.

Київстар забезпечує абонентів якісним та стабільним зв'язком як у святкові, так і в звичайні дні.

Довідка про Київстар

Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,4 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 810 тис. клієнтів фіксованого інтернету.

Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Київстар є однією з провідних компаній телеком-ринку України та лідером за кількістю клієнтів. Мережа GSM компанії охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж. Волоконно-оптична мережа Київстар для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 47 тисяч кілометрів і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с.

Київстар понад 17 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net,www.kyivstar.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!