Острівок Європи - у Новоукраїнці

15.03.16, 16:00

Жителів Новоукраїнки зустрічає нове, сучасне, європейське відділення ПриватБанку. Оновлене після ремонту та редизайну відділення пропонує своїм клієнтам найсучасніше обслуговування в оновленому приміщенні з open-space - відкритою архітектурою та без кабінетної системи.

“Наше відділення не впізнати, воно кардинально змінилось, ніби Попелюшка змінило всій вигляд, перетворилось на сучасне, європейське приміщення. Запрошуємо усіх до нас впевнитись особисто, що тепер наші клієнти отримують сучасні банківські послуги у світлому, красивому приміщенні, - розповідає Ірина Козакова, керівник Відділення “Новоукраїнське” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Адже оновилось не лише приміщення, хоча і це дуже важливо. Розширилась кількість послуг та пропозицій. Жителям району вже не потрібно добиратись до ст.Помічна чи до обласного центру аби придбати квитки на потяг. Оплачувати комунальні послуги стало приємною процедурою - лише відкрити Приват24 та зробити пару кліків. А за посилками з покупками з Інтернету не потрібно бігти до пошти, їх можна швидко, комфортно отримати у нас, в поштоматі. Ми завжди піклуємось про своїх клієнтів. Взагалі, обслуговування у ПриватБанку має завжди приносити лише задоволення”.
Сьогодні ПриватБанк пропонує своїм клієнтам ряд найсучасніших послуг - придбання квитків та навіть автівок, оформлення страхування від надзвичайних випадків чи навіть втрати роботи. Для корпоративних клієнтів Банк пропонує впровадження обліку робочого часу співробітників (електронна фіксація початку та закінчення робочого дня), поліграфічне тестування, Midot (тестування співробітників на предмет якості виконання службових обов’язків), юридичні консультації з питань організації та ведення бізнесу, програма електронного документообігу ПриватДок (яка повністю виключає використання паперових носіїв інформації, що дає значну економії часу та коштів), програма оцінки лояльності клієнтів через аналіз рівня NPS та “Гаряча лінія: шахрайство” тощо.

“ПриватБанк дбає не лише про своїх клієнтів, але й про своїх співробітників, покращуючи умови обслуговування клієнтів та умови праці співробітників, - розповідає Олександр Татаренко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми цінуємо кожного нашого клієнта, пропонуючи комфорт, найсучасніші послуги та покращений формат обслуговування, який дозволяє клієнту не просто бачити усі операції, які здійснює клієнт-менеджер - свій рахунок, рух власних коштів і т.д, але й приймати активну участь. Ми довіряємо клієнтам самостійно працювати у своєму Приват24 . Сьогодні нашим головним завданням є навчити кожного клієнта бути самостійним, привчаємо їх до необхідності навчання працювати не лише з інтернет-банком, але й з численими мобільними додатками. Спочатку клієнт працює під керівництвом співробітника, а згодом може самостійно користуватися всіма перевагами самообслуговування”.
Незабаром відвідувати офіси банку треба буде лише задля отримання картки чи обміну валют. Всі інші операції, навіть відкриття депозиту чи придбання квитків на потяги, зручніше проводити вдома чи в офісі - через Інтернет або мобільний телефон (мобільні додатки). Для поповнення картки готівкою чи оплати послуг є цілодобові термінали самообслуговування. А комунальні квитанції вчасно допоможе сплатити система “Регулярних платежів”.

У 2015 році на Кіровоградщині було здійснено редизайн приміщення регіонального управління та 7 відділень ПриватБанку, які обслуговують клієнтів у сучасному “відкритому” форматі. Лише з початку нинішнього року вже 3 відділення ПриватБанку обслуговують клієнтів у оновлених відділеннях після редизайну, а до кінця року планується оновити усі відділення ПриватБанку Кіровоградщини. ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!